Feslegenyavrusu Merhabalar herkese, hamilelik döneminde rollon, parfüm, makyaj malzemeleri gibi bakım ürünleri önerebilir misiniz el birliği ile doğal ürünler kullanalım, sağlıkla:) 🌿
Haribo42 Feslegenyavrusu parfum kullandim valla ama tenime sikmiyorum ztn rollonu birakali yillar oldu kendi sagligim icin biraktim :)
Haribo42 Feslegenyavrusu manyaj normalde vok yapmam ztn hamilelikte hic yapmadim bir kac kez (mesela dun) :))
Kuzey88 Feslegenyavrusu ben fondöten önerebilirim la Roche posayın hassas ciltler için olanı çok memnunum biraz pahalı ama ben yeni almadım uzun süre de gidiyor. Onun dışında diğerlerini rutin kullanıyorum allık vs çok tanıdığım oldu bu şekilde kullanan
35ilknur35 Feslegenyavrusu ben normal makyajlarımı kullanmaya devam ettim canım zaten çok yapmıyorum bir rimel bide dudak balmı falan sürüyorum hava sıcak çekilmiyor doktoruma da sormuştum zaten yüzüne sürdüğün bebeğine zarar verme ihtimali yok dedi sadece solantenin güneş kremi var güneş lekeleri için de kullanılıyor onu sürünce yüzüme bir beyazlık geliyor zaten makyaja gerek kalmıyor 😂
Feslegenyavrusu Rollon kullanmadan rahatsız hissediyorum ama bebeğimi de etkilesin istemem, organik bi ürün bakıyorum ama kullanan varsa en azından öneri ve tecrübe çok daha iyi olur.
Zynptly Roll on farklı markalar denedim organik olanları da ama kokuları beni kötü yaptı😓 en son sebamed cam şişesini kullanmaya başladım. Kokusu rahatsız edici değil gün içinde idare ediyor 🤷♀️