Meg Slm arkadaşlar ben bir kaç gün önce hastaneye gittim tansiyonum yüksek çıktı hayatımda bilmemen yüksek tansiyonu 14/7 13/8 arada 15/9 gördüm birde protein kaçağı varmış idrarde bu durumda bebeğim alınma ve normal Doğum yapamama durumu varmış bu arada 36 haftalık hamileyim sizce benim gibi olan ve normal yapana varmı ayrıca protein kaça varken neler yedimiz geçen oldumu gebelik zehirlenmesine yol açıyormuş 🤔🤔
Bertug-Tugberk-Mom Meg gebelik zehirlenmesi yaşıyorsun büyük ihtimalle canım korkma ama bebeğin doğması lazım bu şekilde devam edemezsin gebeliğe, ikinizinde sağlığı için, durum ciddiyse biran önce sezeryana alırlar, geçme ihtimali yok çünkü.
Meg Bertug-Tugberk-Mom şimdilik doktorum gözetim altında dedi 13/7 felan tansiyonum devam ediyor gebelik zehirlenme belirtileri yok sadece tansiyon var Perşembe günü konturolde tekrar soracağım eyer devam ederse sanırım dediğin gibi sezaryan olacak 😞
Tazeanne92 Meg arkadasım bu aynı problemi bende yasıyorm benimde 13.9 olan tansiyonum su an daha normal seviyelerde ama sağ damarlarımda centiklenme var bebek tek damardan besleniyor yani protein kaçağımda var şimdiye kadar gittiğim doktorlar beni yeterince tatmın etmediler bayram tatili biter bitmez hemen üniversiteye gidicem insallah
Meg Tazeanne92 bende bayram tatilini bekliyorum sanada çok geçmiş olsun belki acilden bile bugün giriş yapabilirim