MerveYaman Dün akşam sancılı ve göbeğim kasılmış bir şekilde lavaboya gittiğinde sümüksü sapsarı bi kalip seklinde akinti geldi bu nedir acaba ? Dogum baslangici olabilirmi?
Mhnds2357 MerveYaman daha 2 gün önce aynı sorunun cevabını araşırdım ben de. 35+3üm kalıp gibi ama az bişey akıntı gibi bişey geldi korktum. Net bişey diyemiyor kimse sanırım, genelde kanlı oluyormuş nişan.. su daha önemli onu takip etmek lazım artık 🤷🏻♀️
Minedemir15 MerveYaman nişan değil cnm nişan kanlı oluyo bnde de aynısı olmuştu bnde nişan sanmıştım kuzenime sordum normal dedi nişanım gelince farkettim nişan olmadığını
Serrameri Belki enfeksiyon varsa öyle akıntıdır ya da nişan olabilir 🤷♀️ Bilen biri cevap verir inşallah
MerveYaman Mhnds2357 bende cok arastirdim dunden beri nukus denilen bisey varmis sanirsam tikac rahim ağzında o düştükten sonra kanlı akıntı gelmesi lazım diyolar ama tetikte bekliyorum bakalım hayırlısı olsun 🙏🏼
Seherr MerveYaman nişan olabilir canım bu nişan denilen şey sanırım farklı farklıda olabiliyor pazar günü kanamam oldu adet kanı gibi hemen doktora gittim rahim ağzın kısalmış ve açılman var çok az ondan gelmiş dediler yani bir nevi nişanım gelmiş kasılmalarını sancını takip et bende sancı olmadığı için taburcu oldum evde bekliyorum
Mhnds2357 MerveYaman benim de cuma günü kontrolüm var rica etsem perşembe günü doktorunun ne dediğini buraya da yazabilir misin ben de bilgilenmiş olurum..
MerveYaman Mhnds2357 bişey demedi bana doktorum enfeksiyon var idrarda onada ilaç verdi bir gecelik sancı yok bebek yer ediyordur dedi yani
Mhnds2357 MerveYaman benim salı günü kahverengi az bişey akıntı gibi geldi acile gittim açılmam sancım yokmuş ama yine de ciğer geliştirici iğne vurdu. İnşaallah zamanında gelir bebişler 😊
Mhnds2357 MerveYaman çatı muayenesi yaptı eliyle canım vajinismus tedavisi görmeme rağmen çok acılı olmadı benim için çok kısa sürdü zaten 15sn belki