Kbrbsr Kızlar Merhaba Allah hepinize bir nefeste kurtulmayı nasip etsin. Bir sorun olucaktı bebek sağda olunca kız solda olunca erkek deniliyor doğru mu bu kanı?
Inchkn3510 Kbrbsr bende tam tersi diye biliyorum bebegimi ilk sagda hissettim halada orda 21+6yim erkek bebegim
1987gokce Kbrbsr Günaydın benimde bebeğim hep sağdaydı ve erkek. Insanin içi içini yiyor biliyorum kız mi erkek mi diye Rabbim sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsin 😊
Balcanli Kbrbsr hiç alakası yok canım bebeğim döllendiği yere doğru genişliyır rahim o yüzden sağda ya da solda hangi yumurtayla çiftleşirse sperm rahim de o yönde genişliyor bu da bebeğimizi orda hissetmemizi sağlıyor 👍🏻
AyeGlKarabulut Alihan benimde oğlum ortadaydı ama eşim elini sola koyardı oraya gitmezdi sağao koyumca kayar geçerdi buda solda bakalım hayırlısı kız hissediyorum kesesinin şekli felanda oğlumdaki gibi değil ama bakalım kısmet 😁
yagmurpelit canim bisey okumustum en burda rahim saga dogru genisliyormus ondam olabilir yani kiz erkrk olarak deglbnmde erkek heo sagda bi agirlik hissediyirum
yagmurpelit canim bisey okumustum en burda rahim saga dogru genisliyormus ondam olabilir yani kiz erkrk olarak deglbnmde erkek heo sagda bi agirlik hissediyirum
Mir Kbrbsr tam tersi olarak bilinse de bazen yumurta hızına göre küçük bir yanılgı payı var. İlki de sağdaydı buda ikiside erkek
Mkerem Kimyagercik benim ilk bebeğim erkekdi sagdaydi şimdi bebek yine sağda ve kız bence alakası yok
Ddmyvz Kbrbsr benim sol da ve erkek. Böyle şeylere çok takılmayın bence Rabbimden hayırlısını isteyelim🙂