Elifkaygusuz Merhaba bayanlar 19 haftalık gebeyim ilk hamileliğim göz seyrimesi gibi hareketler hissediyorum ama tam bir hareket yok siz ne zaman hissettiniz hareketleri☺️
Meralinan Elifkaygusuz bende 18 hafta 3 günlüğüm sadece sabaha karşı yan yattıgımda bıraz uzerıne yatıyorum galıba o zaman bıseler hıssedıyorum😊
Leyla9292 Elifkaygusuz 21haftalık hamileyim üçüncü gebeliğim sadece geceleri uyurken biraz his ediyorum
zcolak Elifkaygusuz 22 haftadayız daha düzgünce bir ‘evet bu oğlumun hareketi’ diyebileceğim bir şey hissetmedim. Hep böyle damar seğirmesi gibi karnımda gaz dolanması gibi şeyler hissediyorum.
Biyolog 19 dan sonra canim artık hareketlerini ayırt edebiliyorum. Şuan 23 haftaligim tabiki günden güne düzenli olmuyor fakat yinede artık çok çok belirgin
MNursel 18 haftada basladim canim hissetmeye. Şuan 22 haftayız dışardan cok fazla belli oluyo hareketleri. Çikolata yedigim zaman daha çok tekmeleri oluyo.
Dnznrgz Elifkaygusuz ilk 17+2 de günde bir yada iki kez hissediyordum cok hafif oda 18+2 de kendini aştı sürekli vuruyor şuan baya net hissediliyor 3 gündür
Betul3535 Elifkaygusuz herkeste farklılık gösteriyormuş 15 te elimi koyduğumda çok ufak seyirme hissetmeye başladım şuan 18 baya baya hissediyorum tatlı birşeyler yiyip sırt üstü yatıp elinizi onun olduğu yere koyun sessizce bekleyin mutlaka birşeyler olacaktır
su_fidan Elifkaygusuz ilk kez 17+4 te net olarak hissettim ☺️ İkinci kez daha güçlü şekilde 5 gün sonra hissettim. Zamanla daha sık hissedilmeye başlar :) ayakta falan hiç hissetmiyorum sadece yatarken, şimdilik.
Bertug-Tugberk-Mom Haftada baya segirme şeklinde hissediyordum ,sonra epey azaldı endişe ettim ama normalmis😊21. Haftadayım hala çok bariz bi hissiyatim yok, biran önce hissetmek istiyor insan 🥰🤗
Badevehande Parmağının ucuyla minik dokunuş gibi pıt pıt hissedersin canım 17+5 ile 20-21 e kadar öyleydi benimde sonra dışardan gözüküyor 😍😍