Rbs111 songulmeydan canım bence o doktora ve bebeğe bağlı ya. Ben 13 te özele gittim 10-15 dk boyunca baktı kız dedi . 16 da devlete gittim. 3 dk bile sürmedi kafasını vs ölçtü cinsiyet erkek gibi gördüm dedi. 18 de özele gittim yine yüzde yüz kız çıktı . Öğrenmek istersen önce çikolata ye vişne suyu iç . Özel hastaneye git
Nesexx Rbs111 ben özele gittim kız dedi 18. Haftada 22. Haftada araştırma hastanesi erkek dedi erkek çıktı
Nisannasell Benim 12ci haftada erkeğe benziyo dedi ama emin değilim dedi sizce erkekmidir değişir mi tekrar gitmedim henüz
zcnmerve Nisannasell benimde 12. haftada erkek dedi 21.haftadayım hala erkek 😌 erkeklerde daha erken haftalarda belli oluyormuş okuduğum kadarıyla🤷♀️
Leyla9292 Nisannasell sanırım erkek diyipte çok değişen olmuyor ama genelde kız deyip değişen oluyor benim iki gebelikte başıma geldi.
Nisannasell zcnmerve hayırlısı neyse o olsun canım sağlıklı olsunda ama ilk çocuğum kiz çocuğuna aşırı hevesim var da 🥰
gezentianne Özel hastaneler de 14-16 ya kadar pek söylemiyor ultrason makinasının kalitesiyle de alakalı,imkanınız varsa özel muayenesi olan doktora gidin 11-12 de söylüyorlar
Bebegim1 12.haftada ikili testte, arada kaldı söyleyemedi. Bebek de göstermedi çok hareketliydi. artık birdahaki kontrole bizimki de 🤗
Rbs111 Nesexx doktor iyi değilmiş siizn. Net görmeden konuşmuş . Devlettekiler gelende öyle yapar uğraşmazlar. 🤨
songulmeydan Rbs111 özele gittim en son canım 12 haftayım suan net göremedim dedi devlete gidiyorum onlarda pek uğraşmak istemiyorlar sanirim
Nesexx Rbs111 ben hep özele gidiyorum devletten gitmedim ki 🤣 sadece ayrıntılı ultrasona araştırma hastanesinde girdim
Rbs111 songulmeydan hormonlar hareketleniyormuş canım bebeğe ulaşıyor bebekte hareketleniyor . Ben 25. Haftadayım her gittiğimde hareketliydi 😍