Ebrumami Kızlar. Ne nişan geldi ne su akınıtım oluyor normal. arada Bi sancılarım var alt kemiğime baskı hissediyorum karnım ise ara ara taş gibi oluyor ben gibi yaşayan var mı 🙄 9 ay oldu gelmiyor 😀
edasadi Ebrumami Benim bacak arasında ağrılarım var adım atarken ağrıyor ve belimde bir adet ağrısı var. 38 haftaligiz bizde çok şükür . 😊
Dilekertn Benimde ara ara kasılma yapiyo karnım. Ama ne ağrı ne sandım ne bişiy yok. Sadece kalcam cok oturdumu çıkacakmış yerinden gibi kalmaktan zorlanıyorum
Umutleylasalih Bende de aynı sorun var 38+2olduk gelmeye niyeti yok gibi benimde karnım sürekli kasılıyor ve bebek bi tarafa toplanıyor sürekli
Ebrumami Doktorunuz bişi diyor mu benim yarın kontrolüm var alttan muayene olmadım yapar mı bilmiyorum adet sancım gbi sancım var başka bişi yok 😏
Emnesar Benimde gece olunca ağrılarım başlıyor kasığım özellikle bebekte cok toplaşıyor karmımda devamlı sivriliyr nişanım suyum gelmedi gecen hafta 1 cm acılmam varsı bu hafta daha gıtmedm 38+2
Ebrumami Akıntı gbı bazen sıvı gelıyo ama çok az suyum mu ne anlamıyorum buda son zamanlar oldu yarın bian önce olsun 😀
duyguuuuuu41 39+3 ne nişan var ne su var ne acilma var hic biri yok sanci da yok . ara ara sanki baski oluyo gibi ama anlik hemen gelip geciyor arada bi de belil bacagim agriyor o kadar .