Zeynepzeze Artık canım çok yanıyor, resmen gelsin diye bekliyorum.. Kalçamın ağrısından yürürken canım çok yanıyor. Ağrımadık hiç bir yerim yok zaten. Kendimi taşımakta zorlanıyorum 😢 Hayırlısıyla kucağımıza alsaydık 😒
Sidreozgen Zeynepzeze ah canım çok iyi anlıyorum seni benim 26 haftalık riskli gebeyim 4 5 haftadır böyle ikide bir hastaneye yatıyorum bayram bayram yine ordayım Allah hepimizin yardımcısı olsun
Esraa28 Zeynepzeze bende 37 haftadayım aynı sorunlardan şikayetçiyim 🤦🏻♀️ Bacaklarıma giren kramplar yürümemi engelliyo
Nazl1234 Zeynepzeze bende 37. Haftadayim ve cok siddetli kalca agrisi.bende de var yururken topalliyorum resmen
Sidreozgen Benim kasılmalar karnımda oluyo erken doğum riski var Çok zor gerçekten ikiz gebeydim birini katbettik
Zeynepzeze Sidreozgen Öyle mi çok üzücü 😔 Size şefaatçi olsun diğer yavrunuzu da sağlıkla kucağınıza alın inşaALLAH
OguzKaganm Bende 37. Haftamdayım mide yanması bulantısı mı dersin kasık bel ağrısı mı dersin el ayak şişmesi mi dersin hepsi var. Bir an önce gelsin minik kuşum istiyorum :)
Nazl1234 Zeynepzeze bende hep onu dyorum bastan beri cok sorunsuz gecirdim hamileligi ama son haftalar cok zormus sag salim gelsinler insallah
Esraa28 Allahım hepimizi kurtarsın. Bebeklerimizi sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağımıza alırız inşallah 🤲🏻
Ebru_ylmz54 Bende 38. Haftadayım bacaklarım artık beni taşırmıyor topallayarak yürüyorum bende şişmesi de cabası sürekli karın ağrısı allah yardımcımız olsun bi an önce hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻