DuyguDuman Kızlar merhaba, 60*90 ikea beşik aldık bebek için. İçine yatak olarak ne almak lazım ? Sünger mi kestirmeli ya da marka önerebilir misiniz ? Kalınlığı ne olmalı ?
Cigdem07 DuyguDuman Park yatak için pamk yataklar var onlardan tercih ettim ben yatağımızı jokerden almıştık içinide ordan aldım gayet güzel pamukmu terletmiyor.
Ekincis DuyguDuman bana doktorum visco önerdi ebebek kraftın yataş üretimi yatakları. Boğulma engelleyici olduğunu söylediler.
Sibella86 DuyguDuman işbir yatak kullanacağım ablam verdi. Genel olarak 60/120 çok uzun kullanılmayacağından uygun birşeyler bakın sünger iyi bir seçim değil sanırım yataş ta indirim var
Sibella86 DuyguDuman bende ikea beşik kullanacağım hang beşiği aldınjz? elimdeki yatak baya kalın ama hiç öyle yüksek falan gelmiyor
DuyguDuman Sibella86 ikea sniglar modeli. Yatağın kalınlığı 22cm ve üst kademeye koyunca çok yukarda kalıyor hele reflü yatağını üzerine koyunca
Sultan6714 DuyguDuman Bende aynı sıkıntıyı yaşadım.. ikeadan aldım beşiği yaylı 22 cm yatağı koydum yüksek kaldı.. şimdilik bıraktım böyle ama dönmeye başladığında alt kademeye almam gerekecek galiba.. hatta yanları koruyucu da aldım.. boşuna almış oldum bildiğin yatağı koruyor şuan çocuk yine yana çarpsa tahtaya çarpacak..
Sibella86 DuyguDuman aynısını kullanacağım ablam kullanırken sorun yaşamadı hareketlenince indirmişti aşağı
DuyguDuman Sultan6714 ben şimdiden alt kademeye koyayım dedim ama o da çok aşağıda kalıyor ki 22cm ayaklandığında çok güvenli değil gibi o yüzden maksimum 10 cmlik bişi almam gerek
Sultan6714 DuyguDuman Olabilir onuda artık o zaman duruma gore bi sekilde çaresine bakacaz..şimdilik sıkıntı yok