Zeyneps Mrb arkadaşlar 37 haftaligim ve geceleri uyuyamiyorum resmen.Her gece 4 de 5 de yatıp sabah 7 de uyanıyorum.Agrim falan yok ama gözüme uyku girmiyo nedense benim gibi olup da öneride bulunacak olan annelerimiz varmı acaba 😭😭
OzlemKarakann Zeyneps ben 6 haftaligim ve suan uyuyamiyorum sonra tum gun uykum var ne yapacagimi bilemiorum.....
Snur94 Zeyneps ben daha 16.. haftadayım bi tane kırpmadım yine gözümü üstelik gündüz uykusunu da bırAktım nasıl dayanıyorum hayret içindeyim bu uyumaya çalışmak beni deli ediyor
Svcnn Zeyneps gece gec saate uyuyrm sabah ezannda uyanyrm snra geri yatyrm bi uyu bi uyan parca parca oluyr uyku duzeni kalmadi
Ayse_ 35.haftadaym 4 5 e kadar uyuyamıyorum ama saat 1 de 2 de uyanıyorum 😬 ve gün içinde her an yerimde uyuyup gidiyorum ☺
gizempoyrazim 30.haftadayim bende huzursuz bacak sendromu diye bisey varmiss iste onu yasiyorum agri aciya donustu artik bebislerimiz gelsede keske onlarla uykusuz kalsak😍
Snmsnmz Vücut kendini bebeğe hazırlıyor diye kendimi motive etmeye çalışıyorum😃 sona yaklaştıkça uyku diye birşey kalmadı valla..
Nesomer Bende 9+5’teyim 2 akşamda 1 uyku sorunu yaşıyorum ve her uyandığımda midem ağzıma geliyor sanki. Su içsem kusuyorum kraker yesem daha da kötü oluyor. Bu durum benide çok yoruyor. Allah hepimize yardım etsin inş 🙏🏼
Sewocan 24+1 haftalığım bnmde var uyku sorunum gece sürekli sebepsiz yere uyanıyorum bazı zamanlar nefes alamıyorum nefes alma problemi de yaşıyorum geceleri yokmu bı çaresi ya 🙁