Hzlhakko ultrasion doktoru 1 defa dolandigini soyledi .hatta sıkılacak gibi deyil dedi ama sonuc dolanmis dedi.kendi doktorum geldi bakti ayni şeyi dedi bana.ama ultrasion bazen dkgru sinuc veremiyor dedi.yani en az 1 gorule bilir dedi.2 3 4 defa da dolanmis ola bilir dedi ama 1 gorulede bilir ben risk yapamam dedi sana.normal dogum konusmustik en basindan yani canim.tamam dedi ben sona kadar beklerim dedi normal dediysen.eve gelince beni aradi kendi doktrum.bana kusura bakma ben buraya kadar hic bi yavrunu riske atamadim dedi.orda 1 defa gosdermis belki dedi.belkide daha cok dolanmis dedi.belki doguma kadar açilmadi dogum aninda bebeyi bogarsa kendini affedecekmisin diye bana sordu😞😞😞😞cok uzuldum.1 haftaya ultrasiona gel dedi bakalim açilmis olursa normal dogumu bekleriz dedi.1 dfe getdim açilmamisdi ayni haldeydi😓😓.38de sezeryan yapcam dedi.17 agustos olucak birde doktor.konfrans alakali baska bi ulkede hazirda .yine ultrasionda bebeye bakip karar vericek sezeryana.Ben cok korkuyorum ama.hangisine karar vereceyimi bilmiyorum.kordonu açilmis olursa normal dogumami karar vereyim yoksa sezeryanmi diye dusunuyorum hep gece gunduz😞artik bunalmisim zaten.Rabbime agir gitmesin.gercekten agrilarim cok.normal hayatima donmeyi cok isdedim artik.yatakda donemiyorum duramiyorum.geceleri eşimden tutup donerim yatakda oda benimle beraber uyanir her defasinda aglarim.sakinlesdirir beni bsey demez.ayakkabilarima kadar baskasi giydirer😞😞😞bebeyimi cok ozledim kokusunu isdiyorum artik.Kesin kerar veremedim.bi yandan korkuduyorlar onun icin bi yandanda artik güçum kalmadi😞