gokcendogruyol kez denemiştik tüp bebeği. Ümidimiz sıfıra yakındı ama başardık. Burada bu mutluluğumu paylaşmak istiyorum. Sadece okumak için girdiğim bu sitede ilk kez mutlu haber vermek bana nasip oldu :)) herkese iyi bayramlar.
Mondlicht gokcendogruyol Allahım sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah hep böyle güzel haberler alın 🙏
bsrgz gokcendogruyol çok sevindim canım benim Rabbim hayirla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 😊
Mrspahay gokcendogruyol tebrikler🥴 saglikla kucaginiza alirsiniz insallah. Benimde 3-4 deneme sonrasi tutmustu tup bebek 😩 nekdar zor aslinda bu surecler... Sağlık ve mutlulukla buyusun evldiniz🥰💞
Mr1517 gokcendogruyol Hayırlısı olsun canım benim rabbim her birimize sağlıkla kucatlatmayı nasip etsin 🙏🏻❤️
Vaveyla gokcendogruyol Allah sağlıklı sıhhatli analı babalı imanlı kuranlı büyütmeyi doğurmayı gününü görmeni nasip etsin maşallah canım
wishoflove gokcendogruyol gözünüz aydın. sağlıklı bir hamilelik süreci gecirmenizi ve bebisinizi kucağınıza almanızı dilerim 😍