Kbra7777 Kızlar ben 7 haftalık hamileyim uyurken sağdan sola soldan dağa dönerken kasığım ağrıyor istemsizce dönüyorum yavaş da dönmeye çalışıyorum sonra uyku esnasında oluyor oluyor korkuyorum birşey olur diye sizede oluyor mu ?
Mlssa Kbra7777 O zamanlarda kasık ağrıları çok normal canım normal.Zamanla geçecek o ağrılar.Ben sabaha kadar ağrıdan uyumadığımı bilirim birkaç haftaya geçer,doktorun sorun yok dediyse kanaman vs yoksa bu tür ağrı batma sızlamalar normal diye biliyorum🌸
Mebos Kbra7777 açıkcası bendede o ağrılar mevcut gece yatarken dikkatlice yatsamda gece dönüyorum ama kalkarken felan ağrım oluyor lekelenmem vardı geçti geçen arife akşamı pembe akintı geldi doktora gittim iğne verdiler şimdi dinleniyorum ama o akşam ağrılar hep oluyor 7+2yiz şuan
Denizgiller Kbra7777 O haftalar da yaşayacagın en net belirti hatta 12 ye kadar da sürebilir kanama olmadığı sürece korkmana gerek yok 5 aya kadar istediğin şekilde uyumanın keyfini çıkar 33+4 den selamlar😎🤗
Kbra7777 Mlssa kanamam yok daha doktora soramadım böyle dönerken ağrı oluyır uyanıyorum biraz evhamdan heralde ama kasılıyor gibi ağrıyor bende bişey olur diye korkuyorum
Mlssa Kbra7777 Tabi doktor daha iyi bilir ama bana göre kasık ağrıları normal bebek yerleşiyor vücut alışmaya çalışıyor🙏🏻 Korkma canım doktora gidince ilk iş yine de sor için rahat eder.
Kbra7777 Mebos ben zaten iğne kullanıyorum 5 günde bir progestan kanamam hiç olmadı ama hayırlsıı inşallah 💜
Kbra7777 Denizgiller teşekkür edeim inşallah bende o zamanları görürüm Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin