Gamze33 27 haftalık hamileyiim, rahmimde baskı ve dolgunluk hissi var, benim gibi olan var mı? Bebek hareket ettikce rahmim batıyor. Erken dogum riskimde var oyuzden çok korkuyorummm🙄
Mevre Gamze33 benim de öyleydi doktor bebeğin kafası aşağıda iken baskı hissedersin hemen yat ayaklarını uzat demişti bana Doğum riskine karşı ayakta kalma öyle zamanda demişti
Hnfe Gamze33 benimde kasıklarimda basladi 1 haftadr var 2 gun sonra kontrolum var erken dogum riskim oldugu icn bnde cok korkuyorum 30 haftalk olduk dün
Gamze33 Hnfe sende dikkat et bol bol uzann, ben oyle yapiyorum uzaninca bi agrim olmuyorr fazla ayakta kalınca batma gibi oluyorr rahme
Hnfe Gamze33 bendeki batma degilde dolgunluk gibi şişlik gibi oluyor.bu şişlik normal mi ki ciger gelisitirici ignede oldum progestan kullaniuorum.ama fayda etmiyor kasilmaya devam
Gamze33 Hnfe bende aynı sekildee igne oldum ve hala progestan kullaniyorum, kullandiktan sonra bendede dolgunluk hissi basladi iste ve daha 27+4teyimm oyuzden korkuyorum bi 30 haftayı gecseek icim rahat edecek