Zeynepzeze https://resimyukle.xyz/i/cHxVUK Umarım kullanışlı bir modeldir.. Bu arada herkese hayırlı bayramlar 🍀
Smyye_196 Zeynepzeze iyi bayramlar kardeşim güle güle kullanın inşallah markası nedir birde nereden aldınız 🍬
Tubiorc Zeynepzeze bende bu tarz modellerden düşünüyorum iyi ğünlerde kullanırsınız inşallah hayırlı bayramlar 😊🌸
Zeynepzeze Tugce12 Teşekkür ederim, internet fiyatı biraz daha ucuzdu ama biz bir mağazadan 1.400 e aldık
Smyye_196 Zeynepzeze çok teşekkür ederim kardeşim benim de arayış içinde bulunduğum bi ürün inşallah bunu da ekledim favorilerime🥰🌺🌺
Zeynepzeze Mutire Ben mağazadan aldım canım görerek, bazı markalara göre daha hafif geldi. Kullanışı nasıl bilemiyorum bebek doğmadan. Kumaşı falan gayet iyi duruyor. Servisi için de sorun olur mu dedim aldığım yer biz yaptırıyoruz falan dedi. 🤷♀️
Meri87 Bende böyle almayı düşünüyorum ama tek kullanırken çok zor oluyo diyolar kullananlar yorum yaparsa fikir olur bizede iyi günlerde kullanın bu arada
Zeynepzeze Meri87 Sağolun, bilemiyorum bu araba işi çok zorladı gerçekten bir sürü model var. Güzel olanlar da 3binden aşağı değil. Zaten ben sürekli kullanmayacağım o kadar para vermek mantıklı gelmedi, bu da idare eder gibi bakalım 🤷♀️
Nur___ Zeynepzeze kullanmadım ama bu modeller güzel benim arabamda bunun aynısı farklı marka, hayırlı olsun ☘️