Mlssa Gulsengoksun Eşimden soğumadım ama eskisinden çok daha çabuk sinirleniyorum maalesef ve daha duygusalım.. 36.Haftadayım umarım doğumdan sonra eski halime dönerim☺️
Ozican Gulsengoksun ne soğuması adamdan gözümü alamaz oldum 😬 sürekli bakmak izlemek istiyorum.Sürekli gözümün önünde olsun resmen ona bakmayı aşeriyorum deliriyorum ağzı gözü için 😬 Kesinlikle bu kadarı da fazla bence ah hormonlar
Akademisyenanne Gulsengoksun son zamanlarda hic tahammul edemiyorum. Boğasım geliyor. Herseyi gozume batiyor😔 daha 20 haftaligim
Gulsengoksun Akademisyenanne bende 21 haftalıgım çok seviyorum pişman oluyorum sonra böyle düşündüğümde
Tuana_Demet Çocuğ Gulsengoksun çocuğumu tek büyütmek istiyorum ama bu benim tek hormonlarımdan dolayı değil bayramı bile bayram yaşayamama gibi sorunlarımız var sona yaklaşmış olmama rağmen gece 2-3 yok adam doğuma da kendim gidicem heralde
bsrgz Gulsengoksun ilk haftalarda bende oldu canim bulantinin etkisiyle sanırım resmen tiksinmiştim ama 15. Haftadan sonra geçti çok şükür
Akademisyenanne Gulsengoksun ben de uzuluyorum kizdiktan sonra ama cok surmuyor yine kizcak bisey oluyor :/ benim esim cok sakin, cok neseli biridir. Bu ara gercekten kiriyorum ister istemez🤦🏻♀️