asyagibi Bebisim_1208 birsey yedikten sonra mı oldu ? Alerjiniz mi var ? Hamilelik var mı mesela suan ? Ona göre cevap verelim canım
Rbs111 Bebisim_1208 ya çatladığından ya da alerjiden . Benim elim hep göbekte ve popoda. Kaşınıyor sebebi çatlamaya başlıyor nemlendirici sürün
Bebisim_1208 asyagibi 18 haftalık hamileyim sadece karpuz yedim yemeden önce çok hafif vardı ama yedikten sonra daha da artti
Misskokulumm Bebisim_1208 çatlıyor olabilir korkutmak istemiyorum ama benim de bi ara deli gibi kaşiniyodu sonra geçti hala da ara ara oluyo yalnız catlak yok orda
espalp Bebisim_1208 benim de arada oluyor ama karnımı kaşıyamayınca başka yerlerim kaşınmaya başlıyor sanırım psikolojik. Duş almayı deneyebilirsin rahatlatıyor. Evde varsa Fenistil merhem sürebilirsin. Benim kaşıntıma doktor onu verdi
Misskokulumm Bebisim_1208 tabi olmaz mı benim yukarıda var çatır çatır çatladım şimdi de diğer bacağıma atmış küçük kırmızı çizgi seklinde😣🤦♀️🤦♀️
Su16 Bebisim_1208 duştan sonra hindistan cevizi yağı özellikle çatlamayı önlüyor ve gerginliği alıyor eczacı önermişti bana emziren annelerde kullanıyormuş göhüs çatlağına karşın
Esmaadela Bebisim_1208 geçmiş olsun benim her tarafım kaşınyor her tarafım kaşınyor urtekur dediker bşy alerji yapyor ama ne onu bilemediler hamileyim diye bşy de yapamyorlar canım çok yanıyor
Misskokulumm Bebisim_1208 sorma ya valla gördükçe sinirlerim bozuluyo daha da artacak diye ödüm kopuyo🤒
Sagliklagel Bebisim_1208 kan degerine baktirirken karaciğer enzimlerine bakmiyirlar mi rutin kontrolde? Gebelik kolestazi diye bir sey var istersen netten bi oku.kasintiyla sinyal veriyor
Sagliklagel Bebisim_1208 kan degerine baktirirken karaciğer enzimlerine bakmiyirlar mi rutin kontrolde? Gebelik kolestazi diye bir sey var istersen netten bi oku.kasintiyla sinyal veriyor