Aleynkara Xbebek123 çok stok yapma canım e bebekte baby&me nin zeytinyağlı doğal bebek mendili var kolide 10 lu ondan 1 tane alabilirsin uzun süre idare eder ben öyle yaptım senin için de iyi olur aşırıya kaçma 😊
espalp Xbebek123 çok stok yapılacak bi şey değil zaten sürekli indirim oluyor internette ya da mağazalarda ya da marketlerde. Ben hiç almadım daha 32+4’üm bi kutu alırım çanta hazırlarken diye düşünüyorum
Meryu Xbebek123 ıslak mendili çok uzun süre kullanacağım için ben bayağı aldım indirimleri takip edip unibaby yeni doğan normalde diğerlerine göre pahalı indirimde bulmuşken aldı eşim yaklaşık 50 paket. 1 pakette bez aldık şimdilik. 2 numara. Ama 3 ve 4 numaralar da istediğimiz fiyata düşerse ondan da alıcaz primanın
Mlssa Xbebek123 Son kullanma tarihleri var ama ben stok yapmicaktım annem sağolsun doldurmuş da doldurmuş😂 50paket oldu🤣🤣 ben 10lu yenidoğan almıştım unibaby,bitince tekrar alacaktım.Bence stok yerine 10lu kutu alın yeterli,daha sonra bittikçe alırsınız🌸
Xbebek123 Meryu 50 paket ne karara geldi arkadaşım bende sleepy almayı düşünüyorum 24 lü paket 110 tl
Sinemksk Meryu canm yanlış hatırlamıyosam yenidoğan bezi alınır 2 numara büyük olur oğlum büyüdüğü için tam hatırlamıyorum ama biz 2 numaraya bi aydan sonra geçmiştik
Meryu Sinemksk bilerek 2 numara aldık elbet kullanılır diye çünkü biz alırken 2 numara indirimdeydi. Yenidoğan 1 paket yeter diyor etrafımda tecrübeli herkes onu da doğuma yakın alırım.büyük beden elbet lazım olucak diye alıyım diyorum birer paket
Heisenberg Xbebek123 Evde olduğunuz sürece ıslak mendil kullanmayın bence. Ne kadar doğal denilse de sonuçta kimyasal içeriği var. Onun yerine pamuk ya da yumuşak kağıt havluları ıslatarak altını değiştirebilirsiniz. Hem daha ekonomik hem daha sağlıklı.
Yek Belki kullanmazsiniz çok stok yapmayin. Ben dort paket almistim. Hic kullanmadik. Pamuk ve su ile temizliyorum. Daha kolay ve zararsiz oluyor.
espalp Meryu ben de prima yenidoğan 2 numara aldım. Kilo aralığı 3-6 bana gayet mantıklı geldi. Oğlumuzun da iri olmasını bekliyoruz o yüzden hiç 1 almadım 😂 gerekirse alırlar artık bi yerlerden 😂
Sinemksk Meryu he anladım iyi yapmışsın yenidoğduğunda biz bi paket birmişti ikincisi bitmek üzereyken ikiye geçmiştik aklında oldun ufaklarından bi 1 numara daha alırsın bulunsun
Ilknurgoksuckr espalp kaç kilo doğmasını bekliyorsunuz canım ? Benim oğlumda 3440 gr doğdu ve 1 numarayı şuan 5 kilo 1 ay boyunca kullandık 1 ve 2 numara arasında çok fark yok gibi görünüşte ama 2nin yan bantları esniyor ve arka kısmı uzun biraz o yüzden yeni doğana büyük olur gibi ve biz 4 paket 1 numara bitirdik bence yine de 1 numara al en azından ilk bir hafta kullanırsın
Hamile26 6 paket aldım ama pamuk kullanıcam gibi doğum yapan annelerden dinlediğim pamuk daha iyi dedikleri en azından ilk aylarında
espalp Ilknurgoksuckr babası 6 kilo doğmuş o kadar olmasa da doktor iri olacağını söylüyor çok uzun zamandır. Büyük gelirse 2 numara 1’den alırlar hastanenin oralarda 🤷♀️ Zaten 2’yi de stok yapmadım hiç. Sadece bi paket aldım. O da elbet kullanılır 🤷♀️
Ilknurgoksuckr espalp o telaşla birde bezle uğraşmayın diye dedim canım🌸sağlıkla kucağına al inşallah🙏🏻🌸