Dkjdhdhdke Kızlar ayrıntılı ultrasona gircem ama kötü bir şey çıkcak diye korkuyorum aklımdan çıkmıyor. Yalnız mıyım merak ediyorum 😔
ozgesoy28 Dkjdhdhdke bende hep öyle oldum canım iyi düşün her zaman dua et girerken rabbim sağlıkla karşılaştırsın
Selyil Dkjdhdhdke bende cok takıntılıyım her kontrole gittigimde ağlıyorum acaba biseymi oldu bebeğime diye😔😔
Siyahincim Dkjdhdhdke bende de bu stres hakim bakıyorum bu hissim artıyor hemen bebeğime günlük 7 tane Ayetelkürsi okuyup Allaha emanet ediyorum 🤗
Ayse13 Dkjdhdhdke bende çok panik bir anne adayı oldum üstelik özel eğitim öğretmeniyim çok korkuyorum bir şey olcak diye rabbim düşmanımın başına vermesin 🙏🙏
CiaoBella Ben tam tersi bebeğimin yüz hatlarını göreceğim vs diye sevinçle gitmiştim sen de öyle düşün canım aklına kötü bir şey getirme
Dkjdhdhdke CiaoBella Doktorum geçen gün ayrıntılı öncesi organ taraması yaptı. Kalp bölmelerinde olgunlaşması gereken yerler var dedi. 22.hattaya kadar zamanı var dedi panik oldum
CiaoBella Dkjdhdhdke hımm o yüzden... e daha zamanı varsa niye söyleyip panik ederler ki insanı hayret bir şey. Bir sıkıntı olmadıkça söylememeli bence doktorlar anneleri panik ediyorlar .
sedaskan Dkjdhdhdke korkulcak birsey yok ki canim. Zaten doktor da olumsuz birsey soylememis. Bebislerin kalp kapakciklari tam olarak 22.haftada gelisimini tamamliyor, bende ayrintiliya 22.haftamda gidecegim. Kendini sakin uzme endiseye kapilma.
Dkjdhdhdke Ayse13 Canım ben de okul öncesi öğretmeniyim. Rehabilitasyonda çalıştım. Zaten ordan kaldı bende de. Korkuma hiç bir tarama testini yaptıramadım. Allah yardımcımız olsun.
AbdullahBraAras İyi düşün iyi olsun dua et stres yapıp bebegine hissettirme herşey Allahtan bende panik olmustum ama cok sükür hiç bişey cıkmadı sendede cıkmayacaktır kalbini ferah tut🙏🏻😊
Ayse13 Dkjdhdhdke ben yaptırmazsam içim içimi yer hocam keşke yaptırsamıydım diye hepsini yaptırcam galiba çok kararsızım 🙁
Dkjdhdhdke Ayse13 Hamileliğim kötü geçsin istemedim. Anne karnında müdahale edilmeyecek hiç bir testi yaptırmadım. Sadece detaylıya gircem. Ama onun stresi de yetti valla. Allah hayırlı sağlıklı evlat versin hepimize inşallah.
Dkjdhdhdke Ayse13 Troid, şeker yüklemesi, kan uyuşmazlığı, cmv, tocoplazma, rubella vb testler yapıldı. Tarama testleri istemedim. Bi de ayrıntılıya gircem işte.