Serpilsaltikalp Kullanicianne günde 1.2 fincan etkilemez ama daha fazla içerseniz yenidoğan taşikardisi diye bir durum var. Doktorunuza danışmalısınız
Beyzanurlina Kullanicianne çay iç ama fazla içme canım kansızlık yapyo zaten doguma kdar böle devam edersen dogum anında kay kaybı yaşarsın ek olarak sana demir ilacı vermedılermi
Serpilsaltikalp Kullanicianne kalp çarpıntısı ritim bozukluğu. Çok fazla kafein tüketiminde ortaya çıkabilir. Abartmasısınız sorun yok bence. Ben 1 Türk kahvesi 1 sütlü kahve tüketiyorum günlük. 4.5 den sonra riske atarsınız. Endişelenmeyin
asyagibi Kullanicianne demirini kırıyor ki bebeğe çok lazım 37. Haftadayım öğrendiğimden beri en fazla 1 bardak içerim günde oda siyah çay degıl yeşil nane içine limon sıkıyorum bal kaynar su hem mideme iyi geliyor hem sağlıklı hamılelıkte
Osgem2019 Kullanicianne bende içiyorum ya bebeğe değilde annede kansızlık yapabilir gece de kafein var diye uyku kaçabiliyor falan
Esraygtf Kullanicianne günde 2 bardak izin vermişti doktorum. 1 fincan kahve 1 fincan cay da olabilir. Kafein zararlı.
Htcgkn7301-- Kullanicianne O zmn kan ilacı alınca 2 saat çay yada süt ürünü tüketme ya da tukettiysen de 2 saat kan ilacı alma etkinliğini azaltıyormus
Deletedmom3 Kullanicianne ben gunde 3 demlik cay iciyordum nasil olduysa caydan tiksindim 3 aydir cay icemiyorum. Cayi fazla icmen yedigin ictigin gidalardan alacagin faydayi azaltiyor fazla kafeinde tabi ki bebis icin zararli olabilir