Denizgblk Kızlar mehaba özel hastanelerde doğum ve muayene için tamamlayıcı sağlık sigortası hakkında bilginiz var mı ? Yaptıran ya da bilgi sahibi olan arkadaşlar bi bakabilir misiniz
Sumeyye_g Denizgblk genelde tamamlayıcı sağlık sigortasında bir ayaktan tedavi hakkın 8 tane bide yatarak tedavin oluyor ve Doğumla ilgili poliçen varsa zaten karşılıyor muayenen doğumun 15 tl ye bitmiş oluyor ekstra poliçe dışında bişey olmazsa bu şekilde
Ozlem2634 Denizgblk demir hayat 2 can sıgortadı var ben 6. Ayında yaptırdım 3 tane paketı vardı gıdecegın hastaneye gore paketını secıyorsun ya ara bılgı al yada ınternette bursada hangı hastanelerı kapsıyor arastır
ozgedrms Sanırım Demir sigortanın iki can poliçesi vardı hamileyken yapılabilen ben 8. Ayımda bunu gördüğüm için fiyat teklifi almadım bir araştırın isterseniz.
Sumeyye_g Denizgblk bize eşimin işyeri otomatik olarak yapmıştı biz o yüzden çok cüzi bi miktar ödüyoruz ama özel olarak yaptırmak istiyorsan iyice araştır çünkü özel olta yaptırnca fiyatlar farklı her sigortanın gidip başvurman lazım
Denizgblk Sumeyye_g öyleymiş canım. Hamilelik esnasında değil de daha önceden yaptırmak gerekir diyen de olmuştu nedir nasıldır nerde yapılır poliçe nedir 😄 hiç bilmediğimden bı konunun cahiliyim ataştırayım yine
Sumeyye_g Denizgblk gebelik anında yaptırırsan bazı sigortalar bekleme süresi veriyor mesela benimkinde önce yaptığımız halde 6 ay bekleme süresi vardı Doğum paketinde araştırman lazım yine