Muki Canım bende yaşadım ve doktor bana zaten en başında düşük önleyici olarak progestan fitil vermişti, kan sulandırıcı coraspin Vermişti.Kanama olunca kan sulandırıcı ve fitili bıraktırıp progestanın kalçadan olan iğnesini kullandım sabah akşam 2 şer ampül vuruldu.İğneler yaktığı için dayanamadım her yerim beze beze oldu ne oturabildim ne yatabildim ,bu sefer prolutex 25 mg göbekten iğne verdi onu kullandım kanamam kesildi.Şu anda da tekrar progestan fitile geçtim Allaha şükür kanamam yok 10+2 yiz ama doktora mutlaka görün ultrasonla kesenin etrafında kanamalı alan varmı bir sıkıntı var mı onlar görüp söylüyorlar ama tüp bebekte bu kanamalar durumu çok oluyo hatta bende kırmızı kırmızıı damla damla 2-3 dakika sürekli gelmişti ve çok korkmuştum.Rabbim bu dünyada rızkını vericekse her türlü gelicek ,o yüzden çok zor bir süreç ama inan ki sabret ve elini karnına koy sürekli salavat çek estagfurullah çek ben o şekilde rahatladım bu süreçte ,Rabbim senin ve senin gibi olan kardeşlerimizin yardımcısı olsun bu mübarek bayram günü hürmetine inşallah.