Mom72626 Kızlar kullananınız var mı ? Doktorum yazdı şimdi çünkü sabah 7 de uyudum 9 da uyandım uyku fln yok geberik gibi geziyorum sinirlerim kaldırmıyor kendimi çok kötü hissediyorum.
Ayse1010 Mom72626 Ben daha 33 deyim 30 dan beri öyle hiç uyku diye bişey yok 7 de yatıp 9 da kalkıyorum resmen günüm nasıl geçiyo anlamıyorum gündüz bişey yok gece bütün ağrılar her şey birden geliyo Allah yardımcımız olsun valla zormuş ☹️
Fasulyem22 Mom72626 avil uyku hapı değil aslında ama uyku yapıyor hemde iyi uyku yapıyor hamilelikte kullanılıyorsa rahatlarsın bayağı ama avil içip dışarı çıkma uykun gelir uyuyamazsan sersem gibi oluyorsun
Zade Mom72626 Avil uyku hapı değil aslında .. alerjik bir şeye karşı verilmiş olmasın .. uyku da yapıyor tabi
Mom72626 eymen08arass hamilelikten canımm bacaklarım uyuşuyor sızlıyor artık 36+4 üm ama kızım hiç ama hiç durmuyor bu Bebek dinlenmiyor. Sabah 7 ağlıyordum
eymen08arass Mom72626 bende 39+3bnm de aynı sayılır ama sabaha doğru uyuyorum ancak 4-5saat işte niye o kadar hareketli ki doktora dediniz mi
Mom72626 Ayse1010 aynen canım tükendim artık bu ilacı kullanacağım bu akşam. Araştırdım hamilelere veriliyormuş. Uykumu alırsam daha iyi hissederim
Mom72626 eymen08arass ayyy keşke ben de 3-5 saat uyusam önceden uyuyordum. Şimdi uyku yok sağlıklı Bebek hareketli olur diyor canım
Mom72626 eymen08arass bana diyor hastalarım Bebek hareket etmiyor diye arıyor sen de hareket ediyor diye şikayet ediyorsun diyor 😒😓 ama İnan ki şikayet değil yoruldum
eymen08arass Mom72626 aynen bende öyle oluyorum bazen sonra yine şükür ediyorum . Tatlı şeyler yiyonuzmu cok
Mom72626 eymen08arass hayır canım tatlıyı çikolatayı hiç sevmem. Birşey yemesem de aç olsam da kızım hareketli. Ama şükür hap iyi geldi 5 saattte olsa uyumuşum
Rapunzel2019 Mom72626 Hiç duymadım kullsnıldıgınu. Bilen biri vardıe muhakkak. Hamileliğin son zaöanları zor malesef. Bebek geldikten sonra da uykusuzlık devam ediyor
Mom72626 Rapunzel2019 canım yine sabaha kadar kesintisiz oturmayız ya İnan bana 3 saat bile yetti bugün