Merhaba kızlar Cuma günü adetimin ilk günüydü idrar testi yaptım negatif çıktı çöpe atmıştım bir bakayım dedim hafif silik bi çizgi oluşmuş.bende hemen hastaneye gidip kan verdim beta hcg 15,53 çıkmış sizce nasıl kızlar çok mu düşük değer.bayram dolayısıyla hastaneye de gidemiyorum polikinlikler kapalı ne yapacağım ben.

gozdem06 evet hamilesiniz biraz sabırlı olup bekleyin değeriniz artacaktır çok erken daha

Perşembe günü polikliniğe gidersen değer Oldukça yükselmiş olacaktır. Azıcık sabret hayırlı olsun

gozdem06 evet canım hayırlı olsun inşallah bekle 2 gün sonra tekrar değerine baktır artması lazım inşallah güzel sonuçlar alırsınız isteyen herkese rabbim sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin

Testi yaptıktan 2 gün sonra tekrar yaptır. Sanırım cuma yaptırmışsın. Bugün tekrar yaptır en az iki katı artmış olması lazım

gozdem06 evet kuzum ama bayramdan sonra tekrar ver yükselme varsa hamilesin canım hayırlı olsun inşallah

gozdem06 evet özel hastanelere direk beta hcg ölçtürcem diye gir. Çok erken öğrenmişsin gebeliği mutlaka 2 günde bir artışlara bakman lazım

gozdem06 ben de çok erken öğrenmek zorunda kaldım. Öğrendiğimde 23tü. Kese görünene kadar biraz kan vericeksin maalesef çünkü bebeğin varlığının tek belirtisi bu artışlar oluyor maalesef. Ben de çok korkuyordum her testte arttı mı artmadı kı diye.

Cns_33 teşekkür ederim canım darısı isteyenlere inşallah 🙏