Merhaba kızlar Cuma günü adetimin ilk günüydü idrar testi yaptım negatif çıktı çöpe atmıştım bir bakayım dedim hafif silik bi çizgi oluşmuş.bende hemen hastaneye gidip kan verdim beta hcg 15,53 çıkmış sizce nasıl kızlar çok mu düşük değer.bayram dolayısıyla hastaneye de gidemiyorum polikinlikler kapalı ne yapacağım ben.
Hcg 15,53 çıktı hamilemiyim?
gozdem06 hayırlı olsun hamilesiniz 😊 çok yeni olduğu için değer düşük cıkmış.
Perşembe günü polikliniğe gidersen değer Oldukça yükselmiş olacaktır. Azıcık sabret hayırlı olsun
gozdem06 hamilesin🙈
Deletedmom00313 inşallah kızlar ama sabredemiyorum hayırlısıyla bir Perşembe gelseydi 🙏
gozdem06 sabır canım 🙏🏻🙈
Testi yaptıktan 2 gün sonra tekrar yaptır. Sanırım cuma yaptırmışsın. Bugün tekrar yaptır en az iki katı artmış olması lazım
beriliceannesi canım yaptıracaktım ama polikinlikler kapalı acilde yaptırılıyor mu biliyormusunz
gozdem06 evet kuzum ama bayramdan sonra tekrar ver yükselme varsa hamilesin canım hayırlı olsun inşallah
gozdem06 şuan bulutların üstündesin kendi öğrendiğim günü hatırladım 🙏 hayırlı olsun canım😍
kertenkeleannesi evet canım aynen öyle teşekkür ederim duygularımı paylaştığınız için 🙏
gozdem06 evet özel hastanelere direk beta hcg ölçtürcem diye gir. Çok erken öğrenmişsin gebeliği mutlaka 2 günde bir artışlara bakman lazım
gozdem06 ben de çok erken öğrenmek zorunda kaldım. Öğrendiğimde 23tü. Kese görünene kadar biraz kan vericeksin maalesef çünkü bebeğin varlığının tek belirtisi bu artışlar oluyor maalesef. Ben de çok korkuyordum her testte arttı mı artmadı kı diye.
beriliceannesi bugün gidicem canım Cuma’dan beri baktırmadım sonucu size paylaşırım