ozgeackgz-1 16 haftalık hamileyim bazen sanki bebeğim karnımda yokmuş ya da kalbi durmuş gibi şeyler aklıma geliyor öyle hissediyorum. Sizde hiç oldu mu böyle hisler. Ve bebeğime birşey olduysa doktora gitmeden nasıl anlarım kanama mutlaka olur mu
Simgeeee ozgeackgz-1 canım korkmanı gerektirecek bişey yok ben de 16 haftalıgım cok fazla kusmama ragmen karnımda bi hafiflik var daha oynamadığı için böyle hissediyoruz kötü bisey olsa cok fazla sancı vr kanama da olurdu ve ben kontrole gittim gayet saglıklı bebeğim 🙂
Adanur ozgeackgz-1 bende aynı senin gibiyim . Eşim kızıyo kötüyü çağırma diye. son zmnlarda forumda kalbi durmuş postunu cok okudum oyuzden etkilendim sanırım sende öle olabilirsin. Allah esirgesin inşallah sağ sağlim kucamza alrız
Sermec ozgeackgz-1 canım öyle düşünme bebeğine zarar ben su an 6+5 haftalık hamıleyım ve istemeden stresle bebeğe zarar veriyorum 4 ay önce bir düşüğüm oldu ve cok korkuyorum o düşüğüm de benım kese yanında büyük bir kanama alanı vardı 7. Haftada kalbini duymuştum sonra 9. Haftada kontrole gırttıgımde doktor bebegin kalbinin durduğunu söylemişti 7+1 de ve maalesef kürtaj olmak zorunda kaldım hıc bır belırtım olmadı ne agrı ne kanama sadece hamılelık belırtılerım yok oldu birdenbire hayırlısı böyleymiş Allah hayırlısını nasip etsin inşallah 🙏
Duuyguum ozgeackgz-1 o korku endişe hiç bitmez canm herkes o endişeyi yaşıyor ve hiiiç bitmiyor sonu yok maalesef
Mr1517 Simgeeee Bende aynıyım bazen öyle düşüncelere giriyorum eşimde kızıyor bana hep haklı olarak 🤦🏻♀️
ozgeackgz-1 Sermec Rabbim bu sefer sağ salim kucağına almayı nasip etsin❤️ Sanki yemek yemem durdu gibi Canım bişry istemiyor gibi geliyor ama hep Yorgun’um Allahım yardımcımız olsun
Simgeeee Mr1517 hamileliğin en rahat dönemi 14.ve 17.haftalar arası diyorlar hafiflik ve hamileliği hissetme durumu o yüzden olurmus biraz rahat olmak lazım ya 🙂
Esradgc ozgeackgz-1 bahsettiğiniz haftalar tam bir gebelikte balayı haftaları o haftalarda normal canım öyle düşünüp hissetmen aklına öyle şeyler getirme tabi her zaman iyisini düşün herşey senin elinde benim gibi 36.haftaya geldiğinde de hareketleri çol güçlü olucak bu seferde uyuduğu zamanlara denk gelicek niye oynamıyor diye endişe ediceksin ama hepsi boş emin ol sağlam kafa sağlam vücud 😉
Sermec ozgeackgz-1 amın o yuzden su an hıc sevinmiyorum ve kendımı bütün kötü ihtimallere hazırladım Allah yüzümüzü güldürür inşallah 🙏
HNur_06 ozgeackgz-1 bir kaç hafta sonra tekme atmaya başlayınca bu hisler geçecek inşallah 😊 Rabbim sağ salim kavuştursun sizi
Svle Bende 7+2deyim benimde sürekli boyle korkularım oluyo bazen mide bulantim duruyo hemen acaba kalbimi durdu diye endişe ediyorum panik atak oldum resmen 😔
HNur_06 blgkstk ahh bu evham hali hiç bitmiyor demi 😁 bende oynamazsa hemen kötü senaryolar yazıyorum 🙈