Sencer60 Bsra19 yalniz değilsin cnm 39 +2yiz dr günü dolsun birkaç gun daha bekleyip ilacla aliriz diyor
bicirinannesi Bsra19 ben de varım 😂40+0 ama herzamanki gibi sıfır belirti 😂😂 güleyim mi ağlıyım mı bilemedim 🤷♀️😔 korkular artıyor gittikçe . Bi an önce sağ Salim kavuşsak inşallah 🙏🏻❤️
Hiloss Bsra19 yanlız değilsin canim 39+3 eğer kendisi gelmezse dün Öyle perşembe sabah başlatacaklar sarı akıntınız geliyor mu kızlar hic
hilaliminannesi Hiloss 39+5 im bende sabırsızlıkla bekliyorum ara ara sarı akıntı oluyo ne zaman gelecek bunlar😊
CicekGirayBysl Bsra19 bende varım 39+4 gelmiyor sıpa boguluyorum bunalıyorum.... maddi imkanlar yeterli olsa özele gidip alın artık diyecem 🤦🏻♀️
Hiloss hilaliminannesi canim şuan kucağımda uyuyor beni dün sabah acil sezeryana aldılar ara ara sızıntı şeklinde akıntım oldu meğer şuymuş idrar kaçırmıyormuşum doktorumda uyarmadı enfeksiyon riskine karşı direk aldı gelir seninki de allahın izniyle
Eliftksoyy Hiloss ya acaba benimde sızıntı mı oluyor ki bazen peçeteye bakıyorum akıntiyla birlikte su gibi bisey gelmis idararımı kaçirmadigimdan eminim heralde ter falan oldu diyorum ama oylede ter olmaz gibi
Eliftksoyy Bsra19 bizde oyle 39+5 olduk onceki haftalarda hep sorarladi korkuyormusun diye icimde hic korku yoktu hayir diyordum ama simdilerde korkmaya basladim hele ki suni sancıyı duyunca 41 haftaya kadar gelmezse suni sanciyla alicaklarmis 😔