Burcuk _esintii_ çünkü sen bir dizi karakteri değilsin .. ilişkiden sonraki gün hemen mide bulantısı başlamaz o sadece dizilerde olur 🙂 hatta bazen hiç bulantı olmaz 😉 bulantı bazen 3 ay bazen 9 ay sürer.. şansına kalmış 😉
GncicekM _esintii_ canım benim 5. Hafta da bi başladı 24 saat bulantı günlük 3 4 defa istifra şeklinde dua et ki hep böyle bulantınız geçir hamileliğini. Bulantı her kadında aynı olmaz sen şanslı olanlardansın demek ki ☺
Cigdem33 Bende yeni hamileyim 6 ncı haftaya doğru ilerliyorum bende de bulantı yok sadece biraz halsizlik ve uyumak istiyorum bunu dışında hamile olduğumu bilmiyorum
Asilduru _esintii_ benim 4.ayda mide bulantısı bayılma oldu ama iki hafta kadar sürdü.ne önce ne sonra mide bulantım olmadı şimdi 34.haftadayım çok şükür.mesela bayılmam olmasına çok şaşırdılar.saç çıkarken mide bulanır hikayesi de doğru değil.bünyeden bünyeye fark ediyor.ve benim uyku problemim oldu çoğu hamile çok uyurmuş ben tam aksine az uyuyorum
Seeda Yusufaras ne zaman geçti bulantınız bende aynı durumdayım 2 buçuk aydır. 13 haftalık olduk hala geçmedi ☹
KadirMerveAknc _esintii_ Ben 12 haftalık hamileyim canım daha 2 kere midem bulandı ne güzel işte seninde hamileliğin güzel gecer hayırlısıyla 👼🏻
Sinemce _esintii_ bırakın bulantınız olmasın 6.haftamda başladı ve 18.haftama kadar sürdü.Gecem gündüzüm birbirine döndü.İnanın dert edilecek bir konu değil🤗🤗
Emnmntmhmmt _esintii_ allahtan belanimi istiyosun canim 😂herkes bir olmuyo demekki rahat bir hamilelik gecireceksin
Hnfth _esintii_ ne güzel işte şükrett benm 14.haftada az buçuk geçti ama 2buçuk ay boyunca kesintisiz hergün çıkarttımm yiyemedim su çıkarttım yani dua ett 🙈😍🙏🏻🙏🏻
_esintii_ Hnfth inşallah hiç de olmaz bende korkuyorum ama bi taraftan da endişeleniyorum acaba niye olmadı diye 😄
Ceren35 _esintii_ dua ette baslamasin canim beni mahvetti hayattan sogutuyor hic ozenilecek bir sey degil ve herkesin olacak diye bir kanun yok otur mis gibi yemek istediklerinin tadini cikar, yemek isteyip yiyememek tatlilara gömulememek inan cok kötü