esrbhr İyi bayramlar arkadaşlar. Gece fitil olarak sabah da ağızdan progestan kullanıyorum. Bir saat olmamıştı içeli ama bulantim azinca bayağı bir kustum. Sizce ilacı tekrar içmeli miyim?
esra1907 esrbhr doktora sormalısın canım biz iç desek de her zaman böyle konular doktora danışılmalı 😌
Sumeyye_g esrbhr bunu mutlaka doktoruna sor Protestan verdiyse illa ondan da olmayabilir çünkü doktoruna sor ona göre devam et yada etme
Kerime47 esrbhr Icme o kadar bulantın oluyrsa onu da fıtıl olarak kullan cnku bnde oyledydım dktr ftil olarak kullan dedı
Mervesezentosun esrbhr içmemelisin diye biliyorum ama doktoruna ya da asistanına sor istersen. Ben 7 ay boyunca kullandım. Ağızdan aldığımda çok sersemlettiğini söylediğimde fitil olarak aldım hep. Ki sana da öyle söyleyebilir ya da sen danışabilirsin
Umutherdaimvar Benide ağızdan içinceçok rahatsız ediyordu ikisinide fitil olarak kullandım cAnım doktor tavsiyesi ile
Mervesezentosun ZehraErva koymak hoş değil biliyorum ama parmağınızla itmeye çalışın. Bacaklarınızı kıvırarak ya da eşinizden yardım alarak koyun
Mervesezentosun ZehraErva zorlandığım için klozete oturarak koyuyordum ilk zamanlar. Öyle deneyin bir de ☺️