Hotic Bkr-efe yanlış anlamayın herkesin kararına saygı duyuyorum ama ikinci bi isim cocuğa yükten başka bişey değil bence. Bide yiğit tek başına güzel duruyor ama yanına efe vs ikinci bi isim geldiğinde sanki basitleştiriyormuş gibi geliyo bana. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah ☺️
Bkr-efe Hotic bende öyle düşünüyorum ama eşimi de kırmak istemiyorum yapacak bir şey yok:) 2. İsim istiyor. Amin inşallah 🙏
Hotic Bkr-efe ben yanlış anlamışım sanki eşiniz tek siz çift isim istiyormuşsunuz gibi algıladım bi an pardon 😄
Sdfnrllh Ahsen1625 o da çok güzel. Benim asıl amacım kuran da geçen ve dini bi isim de ekletmek yoksa yiğit ismini eşimle evlenmeden düşünüyorduk
Zhrnc Bkr-efe oğlumun adı yiğit aslan Herkes bayılıyor ismine ve kimse tek basına yiğit demiyor İkisini birden kullandıkları için baya memnunum bu ismi koyduğumuz için
Ozgeliz Bkr-efe Yiğit tek başına çok güzel ve asil bi isim Benimde oğlumun ismi şuan 1 yaşında 🤗 peki diceksiniz ki siz neden iki isim koydunuz 🙈 ismi YiğitBerat çünkü Berat kandilinde evimize gelmişti 💙
Sdfnrllh Ozgeliz Tabi ki güzel onda sorun yok ama dini bi isim de istiyorum yanına. Önceden kararlaştırmış olmasaydık yine tek isim ama başka bişey düşünebilirdim. Sonuçta öbür tarafta isim için bile hesap sorulacak
Ozgeliz Mehsu tesadüfe bakın eşimin dedesinin ismi Rıza tutdurdu Yiğit Rıza olacak diye ben tek Yiğit istiyordum dedenin adıyla seslenemem dedim ve iki isim olmaya olacak dedim Berat kandilinde evimize gelince , oğluşumun ismi YiğitBerat oldu 💙
Mehsu Gerçekten büyük tesadüf çünkü bizde güzel haberi berat kandili zamanı almıştık ve kayın pederim berat olsun istemişti eşimde Rıza ismi olsun diyince yiğit Rıza'ya karar verdik 😊😊