sofimam salam kizlar cugundur soku allergiya verir sizede men bir nece gun icdim gordum bedenimde nokteler oldu kirmuzi balaca hamileyem iyirmi uc heftelik nese olmaz ki usaga
Elininanasi sofimam o senin qanina kecirki sen alergiya verirsen.eledirse ne mecburduki icesen.men hamilelikde hec sok cekib icmwdim ne çugundur alma portagal ya kok yanada banan.hec birisi qusurdum sepirdim.oncu hekim dediki icme.1 st gunde bes edirse dediki icmw ama gune 2 alma 2 kok ye dedi evez edeceu dedi
Gul_ sofimam Salam qizlar mende 22+4 heftelik hamileyem 12 hefteye qeder fol turşusu içmişem amma indi hec bir vitamin icmirem burda hekimler yazmir cox narahatam inkisafi yaxsi olmaz deye siz hansisa derman içirsiz?🙄
issss Gul_ Vitalife icmisem vitamin kompleki. hardasa 4 qutu icmisem. 34 heftedi artiq icmek fikrim yoxdu
issss Gul_ 32 heftede getmisdim kilosu 2200 inkisaf her sey yaxsidi. sadece sagri gelisidi. siz azerbaycanda yasayirsiz? Mendede hec bir prablem yox idi sadece hekim yazirdi vitamin. prablem sadece mende qan azligi olub derman icmisem
Gul_ issss yox canım men rusiyada yasayiram insallah sagliqli dunyaya getirersen isteyirem inkisafi yaxsi olsun heftesinden ireli onun uçun soruşub maraqlaniram
issss Gul_ Mende yasamisam rusyada, rusya vetendasiyam hemde orda eledi ehtiyac olmadogi surece hec bir artiq derman yaziomir, kesr yalniz ehtiyac olarsa burdaki kimi deyil
Elininanasi sofimam can içme BaX yeqinki qarisdirib icirsen almaynan koknen falan Bax gunde 1 st sok bes eder he sene? Eyer alergiya verirse gune 2 alma 2 kok 1 banan 1 portagal üzum boyurtken falan ye.banani seher duran kiimi yesen daha gozel olar.axsam yeme qebiz olarsan.bax men ele etdim bura qeder