SusamNur Merhaba kızlar 37+6 oldum. Doktorum normali çok istiyorsan sunlari yapmaya başla dedi sizinde bildikleriniz varsa ekleyebilirsiniz 🤗 Merdiven çık Squat yap Hurma ye Perine masajı yap Yürüyüş yap Bol su iç
mervemehmet SusamNur SusamNur hurma yiyorum şu çok içiyorum ama köyün içinde ben nerde yurıcem of varya ne kadar sıkılıyorum ya😥😥😥😥
butterfly4 @SusamNur ben squat yapıyorum bir de pilates topunda birkaç hareket yapıyorum ve zıplıyorum
Eylulmom Canım bende şimdi bi post açmayı düşünüyordum yürüyüşü ve hurmayı kaçıncı haftada başlamalıyız diye bende 34.haftadayım normal doğum istiyorum kaçıncı haftada başlamam lazım?
SusamNur Eylulmom bana doktorum bu hafta başla dedi. İnternette bazı kaynaklar 34. Haftadan sonra başlayın diyor ama ben erken doğumu tetikleyebilir diye bu hafta baslayacagim.
SusamNur Yürüyüşun zararı yok ben 28 den beri yürüyorum squata da baslamaya üşeniyorum 37 bitti doktor başla dedi yavaştan basliycam
SusamNur Eylulmom yürüyüş çok iyi geldi bana hafif tempoda yürüyün hiçbir şey olmaz odeminiz varsa gider benim doktorum profesor. Ama riskli gebeliğinin varsa yapmayın