AycanFb Merhaba bayanlar 11+3 oldum sürekli yiyorum normalde çok zayıftım 46 kilo falandım. Millet şimdiden hamile olduğumu anlıyor resmen göbüşüm ben burdayım diyor🤣🤣 Benim gibi çok yiyenler var mı böyle ☺☺😍😍😍
Ceyduygu AycanFb ben ya 13+5 3 kilo aldim simdiden cok yiyorum ama hic iyi degil çok degil dengeli saglikli yememiz lazim
EsraAykzdemir AycanFb ben 33+5 deyim. Bu saatte pizza söyledim gelmesini bekliyorum🤣😂🍕🍕 ama tabi senin haftalarındayken sadece kusuyordum😒
Kubar AycanFb ohh ya ne rahatlık bende o kilo ile hamile kalaydım ne yerdim varya hiç acımazdım 😂😂şaka bi yana tatlım dikkat et yinede ölçülü ye en azından doyunca devam etme daha 11 haftalık cook var çok alırsın kilo
SelinUzun Hahaha sende bendensin canım 12+1 oldum saat başı acıkıyorum sürekli yemek yemek istiyorum öyle bişey ki sankii hiç yemek yememişim gibi midem öyle bir süzüyo ki zaten kilolu hamile kaldım 9 ayın sonunda ne alemde olurum bilmiyorum 😂😂😂😂
AycanFb SelinUzun bu akşam eşimle canlı müziğe gittik önüme ne geldiyse yedim yeter artık çocuk nefes alsın diyo 🤣🤣🤣 Normalde de yediğim yemeklerin aynısını yarım saat içinde yine yiyorum sanki yememiş gibi Allah sonumu hayır etsin🤣🤣🤣
AycanFb @Ceyduygu# Ceyduygu çok sağlıksız şeyler yememeye çalışıyorum zaten canım ama yine de boğazım durmuyor 🤣🤣🤣
Haviii Kizlar böyle okuyunca rahatladim,bende bi terslik var saniyordum 🙈 12+4 oldum..her saat basi yemek yiyorum,acliktan bayilicak gibi oluyorum . sanki saatlerce yemek yememisim 🙄 böyle giderse nolucak korkuyorum acikcasi
AycanFb Haviii bende öyleyim merak etme gören bu kızı aç bırakmışlar yazık der yani 🤣🤣🤣 Olsun can boğazdan gelir boşverrr🤣🤣
AycanFb EsraAykzdemir 🤣🤣🤣🤣 Geçen akşam aynı şekilde bende oldum pizza istedi canım söyledim bi güzel afiyetle mideye indirdim🤣🤣 Afiyet bal şeker olsun canım😍😍 Ben şükürler olsun bir kere kusmak nedir yaşamadım daha 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
SelinUzun AycanFb AycanFb evet öyle oluyo 😂😂 Allah sonumuzu hayır etsin böyle gidersek durum vahim 😂😂
AycanFb Kubar canım ben normal şartlarda da çok yiyip kilo alamayanlar var ya onlardanım🤣🤣🤣 Belki de o yüzden çok korkmuyorum yemekten ☺☺☺