Cileginannesi Kan degerlerım normal cıktıgı ıcın doktorum vermedı. 4. Aya gırecegız inşallah. Sizler ne zaman basladınız acaba?
SevalK Cileginannesi o civarlarda galiba her sabah aç karnına yemeklerden 2 saat önce gynoferon içiyorum değerlerin normal olsada hemen başka
SecilD Cileginannesi 13. Haftada başladım bende oligofer içiyorum sabahları aç karnına. Değerlerim normaldi ve ilaç içmeme rağmen düşüyor değerlerim o yüzden hemen başla derim
Cileginannesi SecilD canım kafama göre baslayamamkı kan tahlılı verıcem saglık ocagına o zaman doktora dıyeyım bı.
Cileginannesi Ikizdeniz saglık ocagı rutşn kanbtahlili için seni 16 da mı cagırdı canım. Beni 20nin bitiminde cagırdı rutin kan tahlili için. Off hepsi farklımı bunların ya
sevdicek Cileginannesi canım en geç 16 gibi başlamalısın kan değerlerin düşmeye başlamadan. Sonra toparlamak zor oluyor
Arassss Sabah akşam şeklindeki yoksa tek doz mu alıyorsunuz ? Ben sadece sabah alıyorum ama sanki yetersiz gibi sürekli uyku ve yorgunluk hisssiyorum ..23 haftadayız
wishoflove Cileginannesi 25. haftada başladık. doktorunuz uygun olan zamanı belirler endişelenmeyin;)