Zehra333 Artık testler bile benle dalga geçiyor 😔 az önce ilk idrarla yaptım silik cıktı başka bi markayla denedim onda negatif kan vereceğim acilde . Üstteki ikisi dün gece yaptıklarım alttaki ikisi az önce yaptıklarım https://i.hizliresim.com/86Yj7d.jpg
Nursubasi Zehra333 çok garip hakkaten ikisinde silik çizgi var bende gördüm bencede kan var canım en garantisi 🙏
Deletedmom00313 Zehra333 alttaki testler yanlış sonuç veriyor ben iki kere üst üste test yaptım pozitif çıktı hep kan verdim negatifti. Sen direk kan testi yaptır testlerle uğraşma canım insanı sinir ediyor gerçekten
__birafitap__ Zehra333 canım bende gördüm çizgiyi inşallah hamilesindir sonucu bizimle de paylaşır mısın 🤗
Burcings Zehra333 seni burada uzun zamndır takip ediyodum paylaştığın yorumları felan giç yorum yapma fırsatım olmamştı.rabbim senn yardmcn olsun rabbim bu sefer kucagını doldurmayı nasip etsin inşAllah kan testin pozitif cıkar inşAllah 🤲
Zehra333 Nursubasi biraDa gideceğim canım kafam çok karıştı silik çıkınca farklı markayla denedim ama o negatif
Zehra333 Nursubasi ama sabah yaptığımda biri hemen ikinci çizgi silik cıktı bebek olmasa çıkmazdı diyorum ama ikinci megatif olunca kafam karışıyor
Meyall Sağlıklı olan sabah ilk idrarla yapılan testtir çünkü idrarda bchgc hormunu birikir.. Bence hamilesiniz ama cok cok yeni. Bekleyip adetin geçince yap.. Şimdi kanda cıksa bile cok kez kan vermen gerekecek
Zehra333 Meyall canım inşallah ya ilk idrarla 9 saat sıvı almadım idrara çıkmadım sabah yaptım silik cıktı ardından 5 dakka sonra yaptım aynı idrarla o negatif vıktı
Zehra333 __birafitap__ tabisi paylaşırım arabayı yıkamaya vermiştim gelsin hemen acile kan vermeye gideceğim ama ikincisi megatif kafam karıştı
Meyall Zehra333 3 testte de silik çizgi var canım. En ucuz olan testler daga doğru sonuc veriyor. Cok erken yaptıgın için öyle cıktı bence. İnşallah bayram müjdesi olur senin için dua edeceğim. Sonucu mutlaka haber ver✌💕
Deletedmom3 Zehra333 onda cikmadiysa yoktur cunku baya saglam bi test adetten 5 gun once yapmistim baya belirgin gosteriyor. Digerlerine guvenmiyorum. Tabi en sagliklisi yine de kan vermek