Merhaba,
Güzel Anne adaylari benim merak ettigim daha dogrusu endisw duydugum bir konu var bundan yaklasik 6 hafta önce ultrason kontrolüne gittim doktor bebege bakti hersey yolunda Allaha sükür sadece beynine bakamadi cünkü öyle bir pozisyonda yatmis ki doktor hanim bir kac kez denemesine ragmen birsey yapamamis ve birdaha ki randevuda yani 4 hafta sonra tekrar bakacaz dedi bir sonraki randevumda ultrason kontrolü ücretliydi ve yanimda nakit yoktu bu yüzden bakmadi ayrica doktora bacaklarimin arasinda ve kalcalarimda agri oldugunu söyledim yani tam olarak kalca mi degilmi bilemiyorum her hareketimde kütlüyor kraker gibi ses cikariyor yürüdügünde kalkip oturdugumda bana bormal dedi ama bilemiyorum ju kadar acimamasi gerekir diye düsünüyorum sonucta bu 2inci gebeligim ve ilkinde böyle bir sikayetim ve ageim yoktu allaha sükür yalnis bir hareket yaptigimi düsünüyorum acaba bu sogum oldugu zaman benim icin bir sıkıntı yaratir mi kalca cikikligi fln yasayabilir miyim ? Cevablariniz icin simdiden cok tesekkür ederim Allah razi olsun