Emnmntmhmmt Ahsenelif içim sizladi inanki okurken 🙄tüylerim diken diken oldu Rabbim tez zamanda sanada nasip etsin Annelik duygusunu insallah güzel haberler alirsin yakin zamanda
Aysenurtsr @Ahsenelif herkes, hepimiz size dua ediyor olacagiz 🤗 Rabbimin izniyle insallah hayirli dogru bir vakitte nasip etsin size de. Allah buyuk, ne guzel inanan insansiniz, sabredin dua edin 😘
Mirzaannesi Ahsenelif kuzuuuum o kadar güzel yazmışsın ki rabbim sana bir an önce sağlıklı sıhhatli bir bebek nasip etsin ennn en en kısa sürede anneliği tattırsın inşaallah ne olur rabbim bu yüreği güzel kardeşimize hayırlı,sağlıklı evlat nasip et💕💕 Yanlış anlama n kadar sürelik evlisin 🙈🦋🦋🦋
Ahsenelif Mirzaannesi Allah razı olsun canım benimm amiin inşaAllah ben bir yıllık evliyim evlendiğimden beri deniyorum işte doktor kontrolunde doktor hiç bi sıkıntı yok demesine rağmen olmuyo. Benden bir ay sonra arkadaşım evlendi evlendiği gibi hamile kaldı. Doktorlar bir sene olmayabilir falan diyolar bence yanlış olanın nasıl oluyo peki bi sıkıntı yok çünkü. O yzden çok üzülüyorum benden sonra evlenen 3 arkadaşım şuan hamile. İster istemez bu durum beni etkiliyo 😞😞😞
Ozlemm Ahsenelif ama aglattin beni ahsen... Rabbim herkese hayirli zamanda hayirli evlatlar versin.. sende hic dusunme bunlari. Vakti gelince Allah sana da verir insallah..
Ahsenelif Ozlemm amiin inşaAllah ağlama nolur dua et bana inşaAllah olur mu hakkını helal et bu arada 🌹🌹🌹🌹
Mirzaannesi Ahsenelif Canım benim rabbim bir vakit biçmiştir o hayırlı sağlıklı evlat için 💕💕 hiç üzülme 1 sene çok güzel bir zaman sakin kendini strese sokma Rabbim neylerse güzel eyler ❣Her şeyin hayırlısını nasip etsin sana boy boy çocuklarınız olsun inşaallah ☺☺☺ Rabbimin haznesi boldur iste. tabiri caizse Üstele dualarında 🙏🏻 ısrarcı ol🤗 dualarımdasın bundan sonra ❤
Ozlemm Ahsenelif helal olsun canim ne demek.. allahım insallah sanada versin. Folik asit alıp denedin mi?
Ahsenelif Mirzaannesi Allah razı olsun kuzum hayırlısıyla inşaAllah duan çok kıymetli Allah razı olsun ❤🌹😊
Babyboymom Ahsenelif Canım güzel Rabbim sana en güzelinden bir evlat nasip eder inşallah 🙏 Allah yar ve yardımcın olsun. Ne güzel yazmışsın. İnsanoğlu elindekinin kıymetini bilmiyor ne yazık ki. Allah isteyen herkese nasip etsin🙏
Ilknur911 Ahsenelif. Çok zor bir durum insanın aklından çıkmıyor benimde 1 sene çocuğum olmadı çok dua ettim isyan etmedim... Sağlıklı hayırlı evlat istedim rabbime şükür 30 haftalık hamileyim o kadar güzel bir duygu ki inşallah sana da nasip olur her zaman dua et allah kerimdir🙏