Ahsenelif Oh çok şükür sorun olmadığına sevindim🙏 Bunu özellikle sormak istedim çünkü bizim de 4 ay korunmasız çocuğumuz olmadı.. Testlerin yapılabilmesi için 6 ay geçmesi gerekiyormuş bende masuz doktoruma 6 aydır korunmuyoruz dedim.. Bir sürü test istedi yaptım hiç bir sorun çıkmadı.. 1 sene geçmeden bu testleri istemiyorum ama eşinde spermiogram testi yapsın aklımızda şüphe kalmasın dedi.. Sonuçlar dünyamızı kararttı.. İleri sperm sayısı sıfır çıktı.. Eşimin de benim de psikolojimiz bozuldu.. Eşim tüp bebeğe yanaşmadı beklicez dedi.. Ben yaşım geçiyor diye bir an önce tedavi olmak istiyordum bi yandan korkuyordum.. İnan her sabah ezanında yaklaşık yarım saat önce Allah tarafından hep uyandım.. Ezan okunana kadar camları açıp ezanda sürekli dualar ediyordum ağlaya ağlaya.. Yaklaşık 11 ay boyunca hamile kalamadım.. En son eşim psikolojimin bozulduğunu farketmiş olmalı ki kendini toparla söz veriyorum Eylül ekim gibi tedavi için ne gerekiyorsa yapıcam dedi.. Yazlığa gittim 15 gün filan yazlıkta kaldım kafam rahattı artık.. Eşim izin günlerinde geldi.. Hiç hoplamadığım kadar hopladım zıpladım iskeleden bile atladım.. Reglim 1 gün gecikti kuzenimin ısrarıyla acile gittik test yaptık bi öğrendim ki hamileyim.. Allah bana mucizesini yaşattı.. Doktorlar olmaz dedi ama Allah ol dedi ve oldu çok şükür 🙏 Diyeceğim şu ki İnancını asla kaybetme Allah’a sığın ve kafanı boşalt bir süre bebek olcak mı olmayacak mı diye düşünmemeye çalış.. İnşallah sende hiç ummadığın anda alırsın güzel haberi 🙏 Baya uzun oldu kusura bakma tatlım