Öncelikle Selamun aleyküm güzeller güzeli anneler ve anne adayları. Belki beni bilirsiniz arada yazıyorum buraya bi süredir anne olmayı istiyorum ama olmuyor. Rabbim ne zaman nasib ederse inşaAllah nasibimde varsa annelik bigün bende bu duyguyu yaşamak istiyorum. Şuan bu yazıyı yazma sebebim forma baktıkça başlıkları okudukça hem maşaAllah diyorum sizlere hem imreniyorum. O kadar güzel ki düşünüyorum mesela düşün diyorum ahsen hamilesin bebeğin var karnında varlığını biliyosun anne olacaksın hareketini hissediyosun minicik bi haylaz yüzünden uykularından oluyosun miden bulanıyo agrıların oluyo bazı şeylerden mahrum kalıyosun daha neler neler ama düşün ahsen anne olacaksın bebeğin var senin. Elhamdülillah. İnanki içim çok sızlıyo haşa isyan değil tabi riyakarlıktan Rabbime sığınırım. Beni anlarsınız belki annelik özlemi benimki sadece. Ve bilirsiniz özlem insana acı verir. Hamile annelerim sağ elinizi koyun karnınıza önce bebeğimm deyin annen burda güzel yavrum iyiki varsın meleğim deyin şükredin öyle güzel öyle yüce bi nimete sahipsiniz ki... benim için sadece kapatın gözlerinizi eliniz karnınızda bebeğimm annemm deyin seni seviyorum deyin. Benim buna çok ihtiyacım var. Hepinizi kucak dolusu sevgilerimle öpüyorum sizler ayaklarına cennet serilen varlıklarsınız. Benden duanızı esirgemeyin. Selametle.. Allaha emanetsiniz 🌹❤