Nazife_Umay2019 actim bayramlik agzimi simdiye kadar basimi kaldrmazdm konusurkn saygıdan dogumda bn bakcam diye annemi disladilr gene ses cikarmdm annemn ilk degil ama onun ilk torunuydu hevesli eyv dedik lohusaya yemek yapilir bol bol beslenir biz boyle bildik gördük ama benim kaynana hep temizlik yapıp durdu temizlik anlayışıda pislikten baska bisey degil tezgah bezimle tum evi cami siler gene mutfaga koyar yer beziyle yemek yicen masayi siler o kadar titizdr 😁 ama kendi evinde asla yapmaz bunlri 1 2 gun derken hep acim ama getrdigi seyler onumuze hep kahvaltilik karpuz peynir derkn annemi aradm artk dedm açım corba dedim yapan yok eden yok bi el atin cildrcm faln ustune annemlr gelip gtti derkn kaynana triplndi bna niye demiysn diye ck defadaa agzmla yemek istedm kendisindn bu arada zitliklar basladi gelip gitti sutun yetmiyo cocuk hep ac sutun yok kizdm sutum olmaz tabi yemk yaptnmi var diye ozelliklede sut yok olayi bide emzirdm gbi kucagmdan cekip alirlardi sanki sutcu basiyim altini degistrr opup opup yatirirdi ogun son esime falan patladim dedim soyle anana gitsn bn kirmak istemiyorm artk yeter o dedi sabret ama bn patladm faydan yok zararn var huzurm kalmadi evimde kac gundur acim dedim sut yok diyip duruyosn psikolojimi bozdn ac birakirsan sutumde olmaz cocukta doymaz bakamicaksn neden bakacaklara engel oluyosn bn dedim dikisliym enfeskiyon kapmamak icin kıçımı yirtiyorm sen rahatszmissin bunu bizden gizliyosn mikropmu kapim hani derdin ne ne istiyosn faln diye dahada baya saydm son gun ogrendm kanli hemorait varmis bnde klozetn kenarinda olan minik kan lekeleri dikislermde falan oluyodr diye düşünuyodm temizliyodum kayananamn bagsuruymus 🤮🤮🤮😭