Aleynaalper1 Çok heyecanlııı kaldı 9 hafta artıkk var mı şimdi 30+0 olanlar 🤗 Suan bacak damar tıkanıklığı yaşıyorum pıhtılaşma bu arada oksapar iğnesi kullanıyorum yaşayan var mı 🙏
Eemoms Aleynaalper1 bende 30. Haftama girdim 25dk önce 😊 3. Kızım geliyor ama ilk gibi heyecanliyim 🤗 gecmis olsun sizede
Aleynaalper1 Hazalpber Hayırlısıyla alın kucagınıza 😍 ben henüz sezeryanmı normal mı ona bile karar veremedim bakalım nolacak her türlü korku var 🤷🏻♀️😀
Aleynaalper1 Eemoms ay maşallah 🥰 ne güzel 3 kız annesi olmak benimde kızım oluyor ama sağlık tabiki önce 🤷🏻♀️❤️ hiççç önemli değil sağa sağlim kucağıma alayım 🤗
MirhanMirza Burda 30. Haftada olan henüz hiç hazırlık yapmamış bir Anneee🙋🏼♀️🙋🏼♀️siz neler yaptınız kızlar süs olur herşey için genel soruyorum
Aleynaalper1 MirhanMirza bendee yapmadım desem 😀 beşiği aldım bir kaç parça zıbın vs başka birşey yapamadım fırsat bulamıyorum maalesef 😟 doğum çantasına neler konur onu bile bilmiyorum 😀🥳
Aleynaalper1 BurcuUur kaç kilo doğdu peki 🤔 küvezde durdu mu bende erken doğum yapıcam gibi his var içimde çünkü bebeğim 5 dk durmuyor karnımda 😀😏
Eemoms Aleynaalper1 amin panik yok herşey güzel olacak 😃1 normal 1 sezeryan yaptım buda sezeryan olacak herşey geçiyor geriye mis gibi evlat kokusu 💕 allah sağlık versin hayırlı doğumlarımız olur insallah 🙆♀️🙇♀️❤
Aleynaalper1 Kerem_alyadua bacağımda şişlik ve morluk vardı kalp damara gittim ultrasondan bacağıma baktılar pıhtılaşma varmış damarlarım tıkanmış kasığımda pıhtı birikmiş 😟 ciğerine pıhtı atarsa büyük tehlike oluşturur dedi korkuyorum iğne kullanıyorum sabah ve akşam kan sulandırıcı doğuma kadar kullanıcam inşallah gelişme olur ☹️
BurcuUur Aleynaalper1 hayır küveze girmedi 2260 gr doğdu Cihangir çok az hareket ediyordu yani gümde 2 3 defa benim suyum geldi sabaha karşı doğum başladı anne karnında uslu olan oğlum şimdi bir o kadar hareketli 😂
Kerem_alyadua Aleynaalper1 bende de varis var ama ben zaten kan sulandırıcı hap kullanıyorm bende gitmeyi düsünüyorm kılcal damar varisi oldu bacaklarımda agrı yapmıyor ama
Aleynaalper1 Kerem_alyadua benimki iç varis derin ven trombozu diye geçiyor git yinede Allah korusun ilerleyebilir
Nrsh Kızlar bende 30. Hafta dayım bu haftada adet sancısına benzer sancınıx oluyor mu bugün nstye bağladılar ama hiç sancı çıkmadı ama benim deli gibi adet sancısı şeklinde sancılarım var:(