Mutire Meltemkskn 🤭 Allah razı olsun kuzum 😍 💕 28+0 iz yarın 🙈 çok heyecanlıyım kuzum sen kaç haftalıksin
Hnsa Melek31 normal ya da sezaryen doğum fark ediyor mu? İlk doğumum olacak şu an 35+3üz muayeneler için biraz geç kaldık tabi. Her hangi bi sigortamız yok eşiminde benim de özele gidiyorum. Normal ya da sezaryen ilk doğumum olacak faydalanabilir miyiz bizde ?
Melek31 Hnsa tabi ki faydalanabilirsiniz Analık hakkı sigortası diyeceksin bir daha ki gittiğinde sanırım ilk sezaryen 1800-2250 olarak değişiyor tabi her hastane için geçerli bir fiyat değil ❤🌹
Hnsa Melek31 gittiğim hastane 2200dedi sezaryen için normal doğum için 1600. Normal doğum içinde geçerli mi ?
Hnsa Melek31 canım birde doğum için gittiğimizde doğumdan önce bildirmemize gerek var mı yoksa doğumdan sonra ücret ödemesi yaparken söylesek yeterli mi? Eşim ilgilenir bu durumlarla bilgilendirir misin beni ?
dvran22 Melek31 ayy bizim de 1 aydır sigorta kesilmiş her muayeneye 80 tl yerine 100 tl civarı ücret ödüyoruz 2 haftada bir ..direkt muayene fişi aldığımız yerden mi analık hakkından yararlanmak istiyorum diyeceğiz anlamadım🙈🙈
Melek31 dvran22 gittiğin özel hastaneye kayıt oluşturmak için Analık hakkı sigortamdan yararlanmak istiyorum diyeceksin hepsi bu
pyymamm Melek31 merhabalar, benimde doktorum hastane değiştirdi su anki hastane sigorta karsılamıyor dedi eşimin üzerinden bakılıyorum normalde bende calısmadığım için yinede faydalanabiliyor muyum acaba biliyor musunuz
Melek31 pyymamm bazı ozellerin skk sgk bagkur anlaşması olmuyor ssk anlaşmalı değilse normal sigortalı da olsan sigortandan bakmazlar herseyi özel olarak ucretlendirilirsin bence ssk anlaşmalı hastane bulsan daha iyi olur
Melek31 pyymamm bazı ozellerin skk sgk bagkur anlaşması olmuyor ssk anlaşmalı değilse normal sigortalı da olsan sigortandan bakmazlar herseyi özel olarak ucretlendirilirsin bence ssk anlaşmalı hastane bulsan daha iyi olur
Orhilo Melek31 bende gittiğim hastane de analık hakkından yararlanıyorum ama gittiğim hastane de Doğumda analık hakkından yararlanamayacagımı söylemişlerdi
Melek31 Orhilo öyle bir şey yok canım muayene tahlil doğum vs herseyden analık hakkıyla yararlanabiliyorsun çünkü benim 3 cu sezaryen olacak ve fiyat sorduğum da sigortasız 3250 analık hakkı sigortasiyla 2250 odeyecegimi söyledi veznedeki kız
Orhilo Melek31 bilgilendirdiğini için sağol canım bu hafta gidicem zaten hastaneye tekrardan sorayım bakalım.