Ceylan12 Sinemstf zaman soylemedi canim ama dikkat et dedi sabah ve aksam disini fircala ve asit iceceklerden uzak dur dedi
Sinemstf Ceylan12 hımm tamamdır canımcım çok teşekkür ederim.. asitli hiç içmem zaten sevemedim asitli ve gazlı içecekleri..🤗🤗
Ceylan12 Sinemstf canim istiyo diye cok iciyom ozelikle redbull Bu aralar azaltmisim midem yaniyo diye
Sinemstf Ceylan12 redbull mu 🙄 ama o normalde bile çok zararlı kalp ritmini bozuyor 😔 onun yerine başka bişi denesen ?
Sinemstf Burcinsahin3 şimdi fırçaladım yine çok hafif oldu mutlu oldum pilli diş fırçam bu sefer çalıştırmadan fırçaladım iyi geldi bundan bile tırsan ben normal doğum düşünüyorum 😀😀
Sinemstf Ceylan12 oh iyi bari sevindim.. meyve sularınıda sıkmayıp posasıyla yesen bomba olur taze meyve suları bebişlerde şeker hastalığını tetikleyebiliyormuş canım😔 zaten şu hanilelik bitsin tüm meyve sularını içicem bol sucuk sosis yicem cips yicem 😀😀
Ceylan12 Sinemstf kiz gozun kalmasin hepsinden azar azar ye vallah ben gozumu bisiden birakmam canim cektinde azicik yiyorum 😁
Sinemstf Ceylan12 yok ben diyorum canım yemem mi 😀😀 ama böyle dolu dolu bi kumru yiyemedim mesela 😀😀 bol amerikan salatalı ayvalık tostu da yiyemedim 😀 2 tane sucuk kızartım o yani 😀😀
Sinemstf Sayrkann doktorunuzla bi konusun 5. Aydan sonra bir takım diş problemlerini halletiklerini biliyorum ama içinde dolgu var mı onu bilemiyorum 🙄