hazalduru merhaba arkadaşlar ben yumurtlama günümde ilişkiye girdim klomen kullandım bir hafta önce acaba tutmusmudur yoksa ilişki sürekli olmalimi
sevval55 hazalduru nasip canım ben 1 bucuk sene boyunca kullandım ve yumurtlamayı her ay takip ederek iliski yasadım olmadı. İliskiyi ilaçları bıraktığım hiç beklemediğim ay oldu
Aynur63 hazalduru valla cnm sürekli olur ama klomen çogul genelige neden olduğu için çok fazla girince birden fazla gebelik olabilir diye çok fazla önermiyorlar
Aleyyynavefa Valla ben yumurtlama gunumde ve o gunden itibaren 4 gun boyunca hergun iliskiye girdim bende klomen kullanmistim o ay hamile kaldim
Aleyyynavefa Cns_33 evet canim hergun girdim . Doktorum birde iliskiden hemen sonra yataktan hic kalkmadan tepismeden o vaziyettr belinin altina yastik koy hafif bacaklarini cek kendine 1 bucuk saat bekle demisti sperm tamamen ice aksin diye . Onunda cok faydasi oldu bence
Esenburhan123 Bende geçen ay kullandım kimyasal gebelik geçirdim stres yapmayın sürekli test yapmayın bekleyin bebek varsa inşaAllah belirti veriyor zaten rabbim sağlıklı hayırlı zamanda nasip etsin inşaAllah
Deletedmom00313 Cns_33 ilişkiden sonra hemen kalkma ben yatağın başlık ksımına ayaklarımı dikip yarım saat öyle yatıyorum lavaboya gitmiyorum. Duşumu sabah alıyorum👍🏻