Zeynepmum hamur işi ve tatlı kısır döngü gibi. Şekerinizde ani değişikler yarattığı icin 1 saatte tekrar açlık ve şeker tüketim ihtiyacı duyuyorsunuz. That sugar film’i izlemenizi tavsiye ederim öncelikle. Şeker üzerine belgesel tadında bir film aşırı bilinçlendirici. 2. si kendinize 3 ana 3 ara öğünden oluşan bir yemek programı oluşturun ( örneğin ben kahvaltı: 1 yumurta yarım muz zeytin peynir domates salatalık biber 10 adet badem,saat 11 ara öğün 1 meyve, 12.30 öğlen yemeği sebze + bulgur pilavı yoğurt , saat 4 yarım kalan muzuma şekersiz 1 kaşık fıstık ezmesi ya da 3 adet ceviz karıştırıp yiyorum. Akşam haftada 3 kez et türevi +bol salata ya da sebze + bol salata yoğurt ya da nohut , yeşil mercimek fasulye + bol salata 9 gibi yine meyve , günde 3.5 litre su mutlaka içiyorum. ) bu arada çalışıyorum evde de değilim yani bunları yaparken :) arada kaçamaklar olmuyor mu oluyor ama mesela 20. Haftamdayım sadece 2 kez dondurma yedim. 3 kez de börek yemişimdir. Arada haftada 1 kez kahvaltıda simit yiyorum. 2 kilo aldım şimdiye kadar. Çok uzun yazdım ama beslenme konusuna çok takılıyorum. Hamileyiz diye suyunu çıkarmaya bence gerek yok. ( bence dedim dövmeyin 😂😂)