Bernurrrr 13 haftadayım baş ağrısından ölüyorum çok şiddetli ağrıyor kaç haftada bu ağrılar bitiyor bilen var mı kızlar 😞
YagmurDaskn Bernurrrr Valla benim de başımın ağrısı geçmedi 2 gündür öldürdü resmen beni. Zonklaya zonklaya ağrıyor 😔😔 37+5iz.
Elfida10 Bernurrrr benimde 14.haftadayım 2 gün sürüyor neredeyse nane yağı kullanıyorum şakaklarıma alnıma. Yada patatesi dilim yuvarlak kesiyorum üstüne karabiber döküp başıma bağlıyorum
Srpkmtp Bernurrrr bende çok öektim ilk aylarında acile çok gittim serum takılırdı hep ama iyi gelirdi
Edaahs Bernurrrr canım benimkide 4 aydan sonra geçti ama hergün kafamı duvarlara vurdum . Kafanı soğuk suyun altına sok çeşmenin altında yıka sonra sade türk kahvesi iç rahatlarsın
Scherbatsky Bende 13-cü haftadayım. Baş ağrısı rahat vermiyor. Tansiyonum düşük ama o yüzdendir belki. Sen de tansiyonuna baktır bi. Bu haftalarda normal herhalde baş ağrısı
Bernurrrr Scherbatsky kan basıncındanda olabiliyormuş :( benim ki dayanılcak gibi değil ağrısı günler sürüyor
MrsG Bernurrrr geçen hafta da benim ağrıdı 4 gün boyunca. Benim normalde migrenim de vardı ama gebelikte bu kadar şiddetli ilk defa yaşadım. Tansiyonum yükselmişti belki ondan olabilir.