Btl41 o hastanede zaten pek iyi bisey yaşayan yok kimseden iyi bisey duymuyorum Oraya kimseyi düşürmesin rabbim onlar vicdanlarını evde bırakıp geliyorlar heralde hepsi aynı suratlar beş karış zaten insan bisey sormaya korkuyor hemen tepki sert çıkmamaları var devletten onlarda para alıyor özelden ne farkı var muayene ücreti almıyolar o an ama ilaç alırken muayene ücreti birikmiş diye ilaçtan alıyorlar parasını da. insanlık yok onkar da. Hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız ben 40+1 de doğum yaptım 3.300 doğdu bebeğim 9 ay hiç sıkıntı yoktu beni çok beklettiler bebek sola yan yatıyor demişti gece nöbetinde erhan bey vardı ultrasonda baktı kanala girememiş bebeğim ama oda beni sezeryana almadı hepsine o kadar kızıyorum ki sabah kendi doktorum geldi gelmez olaydı ilgi alaka yok . Benim çocuğum pisliğini yedi belkide söylemediler enfeksiyondan öldü ama kesin şu şundan oldu diyemediler genetik olabilir dediler bilmem ne bahane ürettiler ben chekup yaptırdım kendime hiç bisey çıkmadı allah bildiği gibi yapsın hepsini