Julej Gulsahanne perinatolog Mehmet Aygün 500 TL’ye baktı bir saat sürdü Balat hastanesinde zaten bilinen bir hekim işinde en iyilerinden
Filizak Gmksr hayır CD vermedi renklide değildi sadece sağlık amaçlı bakıldı hala oğlumun bir yüz resmî yok 🤦🏻♀️
Filizak Gmksr şimdi sadece yüzünün bir resmî için renkli çeken bir yer bakıyorum bulabilirsem iyi olacak
gamzosgamzos Rabbim nasip ederse 29 agustos bagcilar medicine hastanesine randevu aldik arkadasimin tavsiyesi uzerine docent doktor Aytul corbacioglu perinotolog tek gebelik 480 tl
ba92 gamzosgamzos merhaba, İlgili doktora hastanenin web sitesinden baktım fakat bulamadım. Siz nasıl randevu aldınız acaba?
Fyz2014 Akademisyenanne rica etsem detaylı ultrasondan sonra bana Bilgi verebilir misiniz bende orda yaptırmak istiyorum
gamzosgamzos ba92 canım hastaneye gidip randevu aliyorsun once parasini yatiriyorsun oyle randevu veriyorlar ben yaklasık 1 ay kala aldim biraz yogun bir doktor ama arkadasim cok memnun kalmis doktorun instagramida var bakmak isterseniz
ba92 Dr. Osman Özyurt Perinatalog Bayrampaşa Kolan hastanesinde randevu bulabildim daha önce giden var mı? Ne kadar süre bakıyor , cd ve ultrason görüntülerini veriyor mu acaba? Giden ve deniyimleyen var ise bilgi rica ederim.
Filizak Gmksr bugün Bağcılar safa hastanesine gittim doktor yüz için geçmiş olabilir dedi 🤦🏻♀️ 30+4 üm çünkü ben
Gmksr Filizak bir de yüz için istiyorsun ya hani Dr. Kağan kocatepe diye bir doktor varmış İnstagram da görmüştüm onun normal muayeneleri renkli ultrasonla oluyormuş 1. Leventte yeri varmış istersen bir araştır oraya da gidebilirsin.
Zeynepmum Kızlar ben Ali benian'dan detaylı için randevu aldım ama oldu mu bilmiyorum çünkü sadece normal muayene girişi vardı sistemde onun için ayrı mı randevu almak lazım acaba?