Linabebek Kerime47 benimde durumum yok oyuzden ücretsiz istiyorum sigortam yok ama benim sıkıntı olur mu acaba
Betulyavuz Kerime47 bende randevu aldım ayni poliklnkte Ali tezel Erol doktor . Acaba randevu alıp gitmem yeterli mi direkt detaylı ultrosanda bakar mı yoksa randevu ile gidip doktorla görüşünce ordan mi gün veriyorlar ??
Melek31 Linabebek Analık hakkı sigortasindan faydalanabilirsiniz özel hastanelerde de normal sigortalı gibi yarı yarıya ödeyerek muayene olabilirsin doğumda da aynı şekilde 🌹
Akademisyenanne Fyz2014 evet muayeneye de Zeynep Aksu Şit hanima gidiyorum. İnanilmaz sakin ve cok guleryuzlu bir doktor. Ne zaman gitsem en az 20 dakka bebege bakiyor. Rahim, bebegin kalp atisi, suyu vs hepsini ayri ayri degerlendiriyor. Cok memnunum saolsun.
Fyz2014 Akademisyenanne rica etsem detaylı ultrasondan sonra bana Bilgi verebilir misiniz bende orda yaptırmak istiyorum
tplbsr Gulsahanne ben Emseyde yaptırdım. Perinatoloji uzmanı yaptı ve çok memnun kaldım. Fiyatı 499₺. Devlet hastanelerinde yaptırmayı denedim ama artık yapmadıklarını söylediler
Nurs3f4 Gulsahanne Fatih Fındıkzade'de Hekimoğlu Görüntüleme Merkezi'nde 300 Tl'ye çektirdim. Dili besmeleli ilgili bi beyefendiydi
Kardanadam05072013 Nurs3f4 bnde 5 sene once ıkızlerıme orda cektrmıstım ayrıntılıyı orta yaslı gozluklu bir beyfendıydı aynı kısmı acaba hala
SenAr Leventte Prof.Dr.Nilgün Turhan a gitmiştim. İkili testimi de ona yapırmıştım. Çok memnun kaldım kendisinden. Çok ilgili bir doktor ve kendisi hakkında hiç kötü yorum okumadığım için tercih etmiştim. Detaylı ultrason ücreti 600 tl ödedim.
Nurs3f4 Kardanadam05072013 gözlüklü değildi ama beyaz kirli sakallı beyaz saçlı aşağı yukarı 50 55 yaşlarında gibiydi
[silindi] Gulsahanne Dr. Osman Özyurt perinatoloğa gittim, fiyatı doktorumuzun indirimi ile 400 tl idi.