Ilaydamuslu Merhaba. Ben şuan 4.hafta 4 günlük hamileyim bebeğim geçen gün ultrasonda gözükmedi bu normal mi ? Bu hafta tekrar gideceğiz kesesi gözükmedi daha. Hiç göremedik yani endişelendim sizinkiler kaç haftalıkken kesesi gözüktü
Smnl Ilaydamuslu 5+5 de farkettim hamileliği o zaman gittiğimde kese vardı 1 hafta sonra kalp atışını duydum ve bebeği gördüm. Daha erken bence 1 2 haftaya görürsünüz. Bu arada bebeği gördüm dediğim bir noktacık 3 milimdi 🙈😊
espalp Ilaydamuslu kese için önemli olan haftalık değeri değil bhcg değeridir. 3000-5000 gibi değerleri geçmeden kese görülmez dedi doktorum. 5+4’te görmüştüm ben ama değerim 24 binlerdeydi. Sizin değeriniz kaç çıktı?
MCY Benim hemen göründü geç döllenmede olabiliyor biraz bekleyin öyle gidin doktora inşaAllah görürsünüz 😊❤️
Sumeyye_g Smnl kalp atışını bebeği gördüğünüzde bebeğin elleri kolları görebildiniz mi 3 mm nasıl oluyor bende merak ediyorum haftaya gideceğim ultrasona
Smnl Sumeyye_g eller kollar 12den sonra görünüyor :) diyorum ya noktacık bir oluşum yani hemen bebek şeklini almıyor yavaş yavaş. Uygulamadaki bebek kısmına bakarsan gün gün anlatıyor onlarda.
Bsra_96 Sumeyye_g 12 haftalık oldum 11 haftalikta yeni bebek sekilenmeye başlamıştı ilk haftalarda kucuk nokta gibi sadece kese kalp görüp duyuyorsun
Ilaydamuslu espalp benim en son 270 çıkmıştı değerim daha çok yeni olduğu için göremedi demek ki. Birisi 3. Haftada gördük falan demişti oyüzden şaşırdım 🍭
Sumeyye_g Semaaonursnmz ay inşallah 7 olduk bazen usg de bazı hastanede 6+3 bazı yerde 6+6 normalmi böyle olması inşallah sağlıkla görürüm bende hayırlısıyla nasip eder rabbim kucağımıza almayı
Sweetblonde88 Ilaydamuslu 5 haftayı gectiğinizde ve beta hcg 1500 ü astıgında gözükür. Vaginal ultrason gerekebilir.
espalp Ilaydamuslu çok garip hiç inanılır gibi değil🤦🏼♀️ 2, 3 haftada o değerleri nasıl bulur ki🤦🏼♀️🤦🏼♀️
MCY Muhtemelen bünye yapısından kaynaklanıyordur kimiside 2 haftalıkken gördüm diyor pek inandırıcı gelmiyor banada 😊 sabredin inşaAllah hayırlı haberlerle post açarsınız 🥰
Ilaydamuslu espalp kaç olması gerekiyor değerin normalde çok mu çıkmış benim. Doktor normal olduğunu söylemişti 🙄
Ozden_ozkan Benımde 5.haftada keseyı gördük 6.haftada kalp atışını gördük canım genelde kese 5. haftada görünür canım doktor öyle dedı değerler en az 1500-2000 olması lazımmıs keseyı görmek için
espalp Ilaydamuslu o kişiden kişiye değişiyor bi standardı yok. Ben öğrendiğimde 320’ydi 🤷♀️ Bi öncesinde düşük yapmıştım 37 ile öğrenmiştim onu🤷♀️
Ilaydamuslu espalp kaç haftalıkken öğrendiniz ay korkuttun ama beni ya nasıl o değerleri bulur dedin benim şuan 4 haftalık en son 2 gün önce 270 di