Selay Herkese iyi bayramlar. Demir ilacına başladım ama iki gündür başım ağrıyor acaba bu hapın yan etkisimi aynı şeyi yaşıyan varsa cvp yazabilir mi
Ayzaninannesi Selay canım bana doktorum günde bir kere yemekten 2 saat sonra verdi ama yan etkisini görmedim🙄 düzenli icmedigim içinde olabilir gerçi 🤣🤣
Demet-budak Selay ben hamile kalmadan once de kullaniyordum canim hamile kalinca da devam ettim. Sabah kahvaltidan 1 saat once iciyorsun ama bende migde bulantisi yaptigi icin doktorum biseyler atistirip oyle de icebilirsin dedi. Bas agrisi migde bulantisi yapar ac karnina ictigin zaman.
NhLpRn Yan etkisi olursa gece yatarken iç demişti doktorum ben gece uyandığımda içip hemen tekrar uyuyorum deneyin isterseniz
Fatmanurozgr Selay kan ilacı normlde günde 1taneydi ama 1 ay önce doktorum günde ikiye cıkardı normlde ac yazyo ama doktorum tok iç dedi
Gulhn Selay canim bende derro sanil ictim.ama ben icince yarim saat olmuyrsu.kusuyrdm.o yuzden kullanmyrm.doktor daha snra. Kan şurup yazdi.onuda icince kusuyodm.son iki aydr.hic ilac kullanmyrm.vede iki hafta ya kadar dogumum var.
Ikbalper Selay Sabah aç karnına alınca bende aşırı mide bulantısı ve baş dönmesi yapmıştı, doktorum yemek yedikten 2 saat sonra al dedi . Bu şekilde kullanınca bir sıkıntım olmadı şükür 🥰
Mihribali Ben bu ilacı hamilelik öncesi kullandım allerji yaptı vücudumda kabarcıklar çıktı bıraktık. Hamilelikte Gynoferon kullandım önce sıkıntı olmadı, şu an Ferrum kullanıyorum onda da sıkıntı yok🤷🏻♀️
Bosnian17 Selay ben gece meyve yedikten sonra içiyorum canım doktorum o şekilde içmemi söyledi sabah hem mide bulantısı yapıyor hem de kahvaltı yaptığın için peynir çay vs. Etkisini azaltıyor demişti. Bana herhangi bir yan etkisi olmadı.